NYESTE
Født:
1973, Danmark

Ole Sønnichsen

Ole Sønnichsen er uddannet journalist og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og San Francisco State University.

Fortatter til den store, dokumentariske fortælling – Rejsen Amerika – om de 300.000 danskere, der udvandrede til USA.
Ole Sønnichsen har også skrevet en række anmelderroste biografier om bl.a. Dirch Passer, Johannes Møllehave, Benny Andersen, Vestas og Danfoss-direktøren Ditlev Engel. Desuden skrev han sammen med håndboldspilleren Joachim Boldsen bestselleren Ærlig Talt.

(Kilde: Gyldendal)

Bibliografi

2010  Møllehave – jagten på lyset og kærligheden (Biografi)

2011  Dirch Passer – en biografi

2013  Rejsen til Amerika Drømmen om et nyt liv; Bind 1

2015  Rejsen til Amerika Jagten på lykken; Bind 2

2019  One Dollar Man (biografi)

 

Bækager boldklub – Bold og badehætter af Ole Sønnichsen og Jesper Roos Jacobsen

af Splintd. 11. juni 2020
Bækager boldklub. Ja det jo lige før man ud fra titlen kan regne ud at det er en fodboldklub. Og nu skal klubben altså på tur til Kenya i Afrika. Deres træner er meget opsat på at nu skal de bare ned og slappe af. Intet foretage sig og bare nyde en god ferie. Men […]

One dollar man. Historien om danskeren, der ændrede Anden Verdenskrig af Ole Sønnichsen

af newyorkcitygirld. 23. maj 2019
Du kender måske til forfatteren Ole Sønnichsen hvis du har læst – eller i det mindste hørt om – de to bøger han har skrevet om danskere, der udvandrede til USA, hvor nogle klarede sig glimrende og endnu flere endte med at hutle sig gennem tilværelsen i det forjættede land. Nu har forfatteren begået en […]

Rejsen til Amerika – Jagten på lykken af Ole Sønnichsen

af Jette S. F. Holstd. 30. november 2015
I 2013 udkom første bind i Ole Sønnichsens udvandrerhistorie, om de 300.000 danskere der udvandrede til USA i årene 1850-1920. Første del behandlede hovedsageligt grundene til, at danskerne rejste ud, mens andet bind ser på, hvordan det gik udvandrerne i det nye land. Ole Sønnichsen har lagt et enormt research-arbejde i de to bøger, og […]