NYESTE
Født:
1926, USA

Noah Gordon

Født i Worcester, Massachusetts, USA.

Bibliografi

1965  The Rabbi *

1969  The Death Committee *

1979 The Jerusalem Diamond *

1986  Helbrederen

1992  Shamanen

1996  En kvindes valg

2000  Lægen fra Zaragoza

2002  Sam y otros cuentos de animales (Sam and Other Animal Stories) (børnebog) *

2010  Catalaneren

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

En kvindes valg af Noah Gordon

af mariemaried. 29. januar 2012
“En kvindes valg” er den sidste bog i Noah Gordons trilogi om lægeslægten Cole. Denne bog foregår i vor tid, og denne gang er det ikke en mand, men en kvinde, der har arvet familiens berømte læge-gen. Roberta Cole er en travl og dygtig læge, der forsøger at forene lægegerningen, ægteskab og ideologier. Det er […]

Catalaneren af Noah Gordon

af Jette S. F. Holstd. 8. juni 2010
Nogen gange er det bare fantastisk at sætte sig med en bog, hvor man ikke bliver overvældet af menneskelig ondskab. Hvor hverdagen er uden voldsomme udsving, og hvor historien bare hviler i sin egen atmosfære. En sådan bog er “Catalaneren” af Noah Gordon. Josep vender efter fire år i Frankrig tilbage til sin fødeby i […]

Helbrederen af Noah Gordon

af Christina Andersen Reynd. 25. august 2001
I London år 1021 bliver 9-årige Rob J. Cole forældreløs, da hans forældre dør kort tid efter hinanden. Rob og hans søskende spredes for alle vinde, da de hver især tages i pleje mod passende dele af familien Coles ejendom, som det er skik og brug i middelalderen. Robs fire yngre søskende ”adopteres” væk én […]