NYESTE
Født:
1961, Danmark

Nis Jakob

Bladtegner, rock poet, sanger og nu forfatter på eget forlag

Bibliografi

1999  Syv dage i District Copenhagen
2000  Hjerteblod
2001  Imidis vand
2004  Mesteren fra Mors
2010  Cellen
2011  Det forfærdelige skete den 16. juli 1968
2011  Mænd i frit fald
2011  Perfekt liv
2012  Bang!
2015  Større end livet
2016  Tigerbjerget
2017  Tilgiver dig
2018  En død russer
2019  1000 piskeslag

 

 

1000 piskeslag af Nis Jakob

af Ulla Weishauptd. 17. maj 2019
En dansk seriemorder i Krakow slår til igen, denne gang er ofret en russisk politiagent, der skal dræbes og parteres medens det hele sendes online.  En systemkritiker i Saudi-Arabien piskes offentligt bundet til en pæl, og de første 50 slag ud af 1000 har flået hans ryg op. I Danmark bliver to kvinder overfaldet da […]

En død russer af Nis Jakob

af Ulla Weishauptd. 21. juni 2018
Wolf er en politikommissær, der efter en mislykket politisag, der ender med en voldsom skudepisode og et efterfølgende voldeligt overfald på nogle kollegaer, må finde andre græsgange. Da han har en fortid i sin bagage, bliver han kontaktet af en hemmelig loge der kan bruge hans kvalifikationer. Samtidig i Moskva kører en kvindelig betjent sit […]

Tilgiver dig af Nis Jakob

af Ulla Weishauptd. 21. april 2017
Nis Jakob (1961) debuterede i 1999, og det er siden blevet til 12 romaner. Sidste år kom Tigerbjerget som jeg læste sidste år med stor glæde, så forventningerne er høje. Læseoplevelsen stod mål med forventning selv om stilen er noget anderledes i “Tilgiver dig”. Vi følger en ukendt fortæller, der fra celle på en psykiatrisk […]

Tigerbjerget af Nis Jakob

af Ulla Weishauptd. 7. juni 2016
Det er anden gang, at jeg læser noget af Nis Jakob, sidste år var det romanen “Større end livet”, som jeg fandt meget humoristisk i sin skrivestil, så det var med en del forventning om god underholdning, at jeg kastede mig over “Tigerbjerget” …og jeg blev ikke skuffet. Skrivestilen er lun i alt sin grusomhed, […]

Større end livet af Nis Jakob

af Ulla Weishauptd. 14. juli 2015
Større end livet er Nis Jakobs tiende roman og den foregår i filmbranchen, en branche som Nis Jak kender da han har arbejdet som både manuskript-forfatter og instruktørassistent. Romanen er ret elegant bygget op, for ikke nok med at rammen er filmbranchen, men bogen er inddelt i 16 afsnit, som var det en tv-serie, hvor […]