NYESTE
Født:
1972, Sverige

Ninni Schulman

Født i Värmland, Sverige under navnet Karin Jessica Christina Olofsdotter-Jansson.

Bibliografi

2010  Pigen med sne i håret

2012  Drengen der holdt op med at græde

2013  Svar hvis du kan høre mig

2015  Vores egen lille hemmelighed

2016  Velkommen hjem

2018  Kun dig

 

Kun dig af Ninni Schulman

af Line Holm Andersend. 24. juni 2019
Iris har altid været uheldig, når det kommer til at vælge de rigtige mænd. Hun formår gentagne gange at falde for dem, der allerede er gift, hvorfor hendes forhold gang på gang går i stykker. Men så møder hun Pål. Og Pål er helt fantastisk. Ikke nok med at han ikke er gift, han er […]

Pigen med sne i håret af Ninni Schulman

af Bjarne Jensend. 8. februar 2018
Svenske Ninni Schulman har efterhånden skrevet 5 krimier i serien med journalisten Magdalena Hansson, ‘Pigen med sne i håret’ er hendes debut og mit første møde med forfatteren. Bogen foregår i den lille by Hagfors, der ligger en fire timers kørsel vest for Stockholm. En 16 årig pige forsvinder efter en fest, og da man […]

Pigen med sne i håret af Ninni Schulman

af nordstrandend. 2. marts 2013
En spændende og velskrevet krimi – en debut fra Ninni Schulman og første selvstændige krimi i serien om journalisten Magdalena Hansson. Der er nok at vælge imellem af nordiske krimier, og “Pigen med sne i håret” er et ganske godt bekendtskab. Sprogligt er bogen letflydende og helt nede på jorden, personerne er troværdige, og journalisten […]