NYESTE
Født:
1985, Danmark

Nicole Boyle Rødtnes

Er født i 1985. Hun debuterede i 2010 med fantasyromanen ”Dødsbørn”, der var første bind i serien ”Skeletter i skabet.” Sidenhen har Nicole udgivet over 30 bøger for børn og unge. Blandt andet serierne: ”Elverskud”, ”Zombie-jæger” og ”Ilttyv” og de realistiske ungdomsromaner ”Hul i hovedet” og ”XY”. Sammen med Ellen Holmboe har hun desuden skrevet serierne ”Freakshow” og ”Superskurkeskolen”.

Nicole er uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur og er cand.mag. i dansk. I dag skriver hun på fuld tid og holder foredrag på skoler og biblioteker om sit forfatterskab.

 

Bibliografi

2010  Dødsbørn – Skeletter i skabet 1 (fra 12 år)

2010  Bitchen imellem os

2011  Blodtåge – Skeletter i skabet 2

2011  Den sorte skarabæ – Medaljonen 1

2011  Det blødende sår – Medaljonen 2

2011  Det halve hjerte – Medaljonen 3

2012  Chatsøstre  – Wicca-veninder 1

2012  Ildfugl –  Skeletter i skabet 3

2013  Sort blod – Zombie-jæger 1

2013  Skæbnedans – Elverskud 1

2013  Søsterpagt – Elverskud 2

2013  Papsøstre – Wicca-veninder 2

2013  Gravslægt –  Skeletter i skabet 3

2013  Knuste Kranier – Zombie-jæger 2

2014  Hul i hovedet

2014  Zombie-jæger 4: Kæmpens kød

2014  Skyggehævn – Elverskud 3,

2014  Friske lig – Zombie-jæger 3,

2015  Over sløret – Ilttyv 1

2015  XY

2015  Kemikerens løgne – Zombie-jæger 7

2015  Døde venner – Zombie-jæger 6

2015  Bussemændenes rekordbog (sammen med Bjarke Schjødt Larsen)

2015  De oversavede damer – Freakshow 1 (sammen med Ellen Holmboe)

2015  De falske freaks – Freakshow 2 (sammen med Ellen Holmboe)

2015  Den haleløse havfrue – Freakshow 3 (sammen med Ellen Holmboe)

2015  Den gale samler – Freakshow 4 (sammen med Ellen Holmboe)

2015  Campens fald – Zombie-jæger 5

 

#moderneeventyr af diverse forfattere

af Camilla Henningsend. 11. august 2018
#moderneeventyr er for dig, der elsker eventyr og søger nye og spændende fortolkninger af de klassiske eventyr. Bogen byder på nyfortolkninger af ti klassiske eventyr: Snehvide, Den Grimme Ælling, Alice i Eventyrland, Det er ganske vist, Historien om en Moder, Kejserens nye klæder, Prinsessen på ærten, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen og Tommelise. Forfatterne bag antologien har sat sig for […]

Flugten fra Sankt Morbus af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

af Ann-Kristined. 21. august 2017
Hvis ens forældre er superhelte, har man det så selv i generne helt automatisk og hvor svært er det at befri fanger fra det berygtede fængsel Sankt Morbus? Der er sket lidt siden vi allerførste gang mødte søskendeparret Lili og Magnus og dette er 3.bog i rækken om deres ophold på superskurkeskolen og superhelteskolen. Lili, […]

Det onde sind af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

af Ann-Kristined. 18. december 2016
Kan man egentlig hypnotisere en superskurk til at gøre hvad som helst og hvor godt kender man egentlig sine forældre? Så har jeg igen bevæget mig ind i en helt anden verden, hvor superhelte og superskurke er helt normale og det er magiske kræfter bestemt også. Holmboe og Rødtnes har skrevet endnu en bog om […]

Den gode skurk af Ellen Holmboe og Nicole Boyle Rødtnes

af Ann-Kristined. 30. marts 2016
Kan en søn af superhelte blive til en superskurk og hvordan kan man opklare om ens forældre døde ved en ulykke eller om det var bevidst fra fjendens side? Holmboe og Rødtnes har gjort det igen! I 2015 læste jeg deres Freakshow-bøger og nu er de tilbage med serien om ”Superskurkeskolen”. Magnus og Lili har […]

Freakshow: Den gale samler af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

af Ann-Kristined. 22. november 2015
Hvordan afslører man bedst et firma, som ikke helt har rent mel i posen og kan Norm nå at redde Ariel inden det er for sent for hende? Dette er desværre sidste bog i serien Freakshow om Norm og Ariel og deres familie af freaks. Vi efterlod sidst Norm kort tid efter at han var […]

Freakshow: Den haleløse havfrue af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

af Ann-Kristined. 5. november 2015
Kan en spion blive forvandlet til medlem over tid og hvis man var en dreng som Norm og kunne vælge mellem alle former for operationer, hvad ville man så vælge? Så er vi tilbage hos normale Norm og hans freakede familie. Eller, vent lige lidt. Norm er ligesom sin søster taget hen til konkurrenten Freak […]