NYESTE
Født:
1957, England

Nick Hornby

Nick Hornby er født i England. Har tidligere arbejdet som engelsklærer.

Bibliografi

1992  Fodboldfeber

1995  High Fidelity

1998  Omkring en dreng

2001  Hvordan man er et godt menneske

2003  31 sange (essays)

2005  Langt nede

2007  Slam (ungdomsbog)

2014  Miss Blackpool

 

Miss Blackpool af Nick Hornby

af Christian Møgeltoftd. 27. juli 2015
Det er en supersød historie, den ferme engelske stjerneforfatter, Nick Hornby, disker op med i “Miss Blackpool”. Feelgood og råhygge i ublu mængder. Vi er tilbage i engelsk tv’s guldalder, 1964. Unge, veldrejede Barbara Parker vinder titlen som Miss Blackpool, men frasiger sig æren fem minutter efter, da det går op for hende, at hun […]

Miss Blackpool Af Nick Hornby

af Ann-Kristined. 13. juli 2015
Hvem er Barbara Parker og hvordan fungerer en tv-serie bedst muligt tilbage i 1960’erne? Nick Hornby bringer os netop tilbage til 1960’erne i denne bog, hvor Barbara Parker indtager rollen som vores hovedkarakter. Vi begynder i Blackpool i det nordlige England, hvor hun er deltager i en skønhedskonkurrence og hun vinder prisen som Miss Blackpool. […]

Omkring en dreng Af Nick Hornby

af Christina Andersend. 13. juli 2003
Nick Hornbys bøger er som skabte til Hollywood feelgood film. Det er ikke ondt ment, for det er svært at være sur på en forfatter, som skriver gedigent og underholdende sommertaskelitteratur. ”Omkring en dreng” er lige en tand mere barsk, end man egentlig forventer af genren. 36-årige Will lever et totalt overfladisk liv. Han laver […]

High fidelity Af Nick Hornby

af Christina Andersend. 13. juli 2003
Det skorter ikke ligefrem på romaner om generationen som fyldte 30 omkring årtusindeskiftet og dens problemer. ”High Fidelity” hører til i en let genre, men det forhindrer ikke en vis tyngde i hovedpersonens livskrise. Robert snakker og røven går, som man siger. Han er levende begravet på den der kedelige måde, hvor han selv er […]