NYESTE
Født:
1987, Danmark

Mikkel Sommer

Dansk illustrator født i København. Bor i Berlin.

Bibliografien viser værker hvor Sommer har bidraget med tegningerne, mens det i mange tilfælde er andre der har stået for manuskriptet.

Mere om forfatteren her

Bibliografi

2010  Z

2017  Winnie & Leo bor på et slot

2017  Winnie & Leo og Baby og Bøf

2016  Damen, drengen og anden

2016  Døren

2015  Hadet : en illustreret roman i 64 krigsdigte
2015  Burn out
2014  Men ikke i dag
2012  De gale

 

 

Burn Out af Ozanam og Sommer

af Jens Markvardsend. 4. april 2018
Det starter i lort for Ethan Karoshi og derfra går det kun lodret nedad. Politibetjentens hemmelige elskerinde findes myrdet, og hans fingeraftryk er overalt på gerningsstedet. Da kollegerne ankommer til mordstedet bliver Ethan dårlig, rager rundt og får derved afsat fingeraftryk en del stedet. Hvad kollegerne ikke ved er at han havde sex med afdøde […]