NYESTE
Født:
1970, England

Mike Gayle

Mike Gayle er født og opvokset i Birmingham. Efter eksamen fra Salford University med en grad i sociologi flyttede han til London med ambitioner om at blive en musik journalist, hvilket dog ikke blev til noget.

Mike blev romanforfatter på fuld tid i 1997 efter romanen “My Legendary Girlfriend” som endte på Sunday Times top ti bestseller-liste.

Bibliografi

1998  Kvinden i mit liv
1999  Mr. Commitment *
2000  Turning Thirty *
2002  Dinner for Two *
2004  His ‘n’ Hers *
2005  Brand New Friend *

*) Ikke udgivet på dansk

 

Mr. Commitment af Mike Gayle

af Anne-Cathrine Auned. 18. december 2002
“Do you know the difference between involvement and commitment? Think of eggs and bacon. The chicken was involved. The pig was committed.” (M. Navratilova) Mike Gayle har begået endnu en bog om forholdet mellem mænd og kvinder, og endnu en gang er han sluppet vellykket fra det. Den 28-årige Duffy er romanens bekymrede helt. Hvad, […]

Kvinden i mit liv af Mike Gayle

af Anne-Cathrine Auned. 17. september 2001
Forskellen mellem mænd og kvinder er blevet undersøgt og dissekeret siden tidernes morgen, og resultaterne er ofte ikke helt i overensstemmelse med hinanden. Men da jeg havde læst den sidste side af Mike Gayles “Kvinden i mit liv”, faldt der en tung sten fra mit hjerte: så er vi åbenbart ikke SÅ forskellige alligevel! Will […]

Turning Thirty af Mike Gayle

af Christina Andersend. 9. september 2001
De 30 nærmer sig. Der er ting man som 20’årig mente man ville have (op-) nået, når man engang i en fjern fjern fremtid fyldte 30, og de tanker kan man af uransagelige årsager altid huske, når den famøse dag rykker rigtig tæt på. “Turning Thirty” behandler stille, roligt og humoristisk en hurdle der skal […]