NYESTE
Født:
1974, Danmark

Michael Pedersen

Michael Pedersen er gymnasielærer.

Bibliografi

2007  Den afmægtige Adam

2008  Evighedsstudenter

2013  Kierkegaards kabale

2017  Næsvisheder frabedes

2019  Tørke

 

Tørke af Michael Pedersen

af Ulla Weishauptd. 14. juni 2019
Vi befinder os på den blinde villavej Morbærvej, et lille mikrokosmos på Læsø. Det er sommeren 2018 og heden er ulidelig. Bag sin høje hæk iagttager pensionist og enkemand Hugo på 79 år sine naboer. Den højtråbende Iben fra Ny borgerlige, der er ombejlet af to unge fyre fra henholdsvis DF og LA, de to lesbiske […]

Næsvisheder frabedes af Michael Pedersen

af Jens Markvardsend. 3. marts 2018
Fortælleren i Michael Pedersens lille bog er en cirka 50-årig mand, der besøger sin demente far på plejehjemmet. Forholdet mellem de to har alle dage været anstrengt, men sygdommen har slebet den forvirrede gamlings kanter af, så han nu formår  både at le med og rose sin søn. Til gengæld ender forsøg på samtale snarere […]