NYESTE
Født:
1966, Danmark

Michael Katz Krefeld

Født i Gl. Holte, opvokset i København.
Har arbejdet med dramaturgisk rådgivning på danske film, som kreativ konsulent i reklamebranchen og som kreativ udvikler i spilbranchen.
Manuskriptforfatter og har skrevet manuskripter til tv-serier bla. Nikolaj & Julie (DR), Hotellet (TV2), Skjulte Spor (TV3) og Nynne (TV3).

Bibliografi

2007  Før stormen

2009  Pans hemmelighed

2010  Protokollen

2012  Sort sne falder

2013  Afsporet

2018 Mørket kalder

 

Mørket kalder af Michael Katz Krefeld

af Lone MDd. 16. januar 2019
Cecilie Mars er lige blevet udnævnt til politikommissær, selvom hun er forholdsvis ung og tilmed en kvinde. Bare af den grund har hun både venner og fjender omkring sig, men hun er en hård banan, der kan klare sig selv, så hun kaster sig ud i arbejdet med viljestyrk og gå på mod. Hun er […]

Savnet af Michael Katz Krefeld

af Christian Møgeltoftd. 8. december 2015
I de døende måneder af DDRs eksistens i efteråret 1989 gør Stasi-obersten Hausser alt, hvad der er menneskeligt muligt for at nedbryde Christoph Schumann og hans lille familie, der lever i overdådig luksus sammenlignet med resten af befolkningen i den grå østblokstat. I hans øjne er de klasseforrædere og fortjener lovens strengeste straf for deres […]

Afsporet af Michael Katz Krefeld

af Lars Poulsend. 17. september 2014
“Afsporet” lægger ud med tre sideløbende historier, der ikke umiddelbart har ret meget med hinanden at gøre. Faktisk skal man ret langt ind i bogen, før der begynder at være sammenhæng i fortællingerne. Den ene historie handler om Thomas Ravnholdt, politimand på sygeorlov og lettere alkoholiseret, efter at hans kæreste Eva blev brutalt myrdet ved […]

Sort sne falder af Michael Katz Krefeld

af Christian Møgeltoftd. 27. oktober 2012
Michael Katz Krefeld har haft fat i den store, interkontinentale fusionskogebog for at kreere “Sort sne falder”. Denne voldsomme gryderet er tilsat et skvæt konspirationsteorier fra Dan Brown. Et par hovedpersoner, der smager kraftigt af Stieg Larsson (ilter, stædig kvinde; indadvendt, analytisk mand). Et stænk magisk realisme med grønlandske dødefigurer (tupilakker) og mystiske krager. Og […]

Før stormen af Michael Katz Krefeld

af Dipyd. 5. februar 2010
Den unge læge Maja Holm er flygtet fra Danmark pga. et forlist forhold. Hun er taget til Norge, hvor hun har haft flere korte jobs på sin vej. Nu er hun nået til en norsk kystby, hvor hun arbejder i både en lægepraksis og på det lokale hospitals skadestue. For at overkomme de lange vagter […]

Pans hemmelighed af Michael Katz Krefeld

af Dipyd. 14. oktober 2009
Dette er den anden bog om lægen Maja Holm, men den kan sagtens læses uafhængigt af sin forgænger “Før stormen”. Vi befinder os i København, Maja er vendt hjem til sit barndomskvarter nu hvor hun er gravid og søger trygheden i det kendte fra barndommen. Det varer dog ikke længe før denne tryghed forvandles til […]