NYESTE
Født:
1983, Danmark

Michael Dyst

Digter fra Vestegnen. Ud over forfatterskabet er han musiker, prisvindende spoken word performer og klovn. Han er kendt fra Danmark har Talent og er tidligere Danmarksmester i Poetryslam. Han holder oplæsninger i hele landet og er altid garant for en mørk og dyster oplevelse med selvironien og følsomheden i centrum.

Kilde: Copenhagen Storytellers

Bibliografi

2017  Den forkerte vej

2012  Helvede

2010  Retrofast

2009  Ting man kan sige i stedet for “jeg elsker dig”

2008  Eowaidarama : en myte om musens magt

2007  Elinering

 

Den forkerte vej af Michael Dyst

af Lars Poulsend. 6. juni 2017
Michael Dyst præsenteres af forlaget Copenhagen Storytellers som “digter fra Vestegnen”, og jeg formoder at den oplysning er en eller anden form for kvalitetsstempel. Forfatteren er udover digter, også musiker, spoken word perfomer og klovn. Han er også tidligere danmarksmester i Poetryslam. Med disse oplysninger in mente, havde jeg ikke den fjerneste idé om hvad […]

Den forkerte vej af Michael Dyst

af Splintd. 6. juni 2017
Digtsamlingen her er noget dyster. Den viser at forfatteren har godt greb i de hårdere sider af livet, men at han et eller andet sted alligevel er nysgerrig for, hvad der sker hvis han selv åbner forskellige døre undervejs. Det er digte som giver en noget at tænke over, og som det nok kræver en […]