NYESTE
Født:
1970, Danmark

Mette Thomsen

Født i Humlebæk.

Bibliografi

1994  Af en superhelts bekendelser

1995  Plastic

1996  Hajfyldte farvande

1999  De levende døde (ungdomsroman)

2005  Vindæg (digte)

2009  Seks

 

Seks af Mette Thomsen

af Jette S. F. Holstd. 14. juli 2009
“Seks” bliver af forlaget kaldt en stafet-roman. En roman som starter med en hovedperson, for så at overlade plottet til den næste, som igen giver plottet videre og så fremdeles. Den består af seks kapitler med hver sin hovedperson, og personernes skæbner forbindes undervejs. Idéen er, at vi alle i seks led kan være forbundet […]

De levende døde af Mette Thomsen

af Gunhildd. 7. marts 2006
”De levende døde” er historien om Miriam på 11 år. Miriam er tilsyneladende en helt almindelig pige der har sommerferie som alle andre. Denne vælger hun selvfølgelig at holde sammen med sin bedste veninde Pernille. Sommeren går og man hører om deres hyggelige pigestunder. Men noget går galt. Pernille får besøg af sin kusine fra […]

Plastic af Mette Thomsen

af Christina Andersend. 30. september 2001
Mona er gakket ud. Hun er en kvinde af tiden og tager, uden at tænke så meget, konsekvensen af at leve i en tid, hvor det ér udseendet det kommer an på. Fra de udspartlede musikere i musikvideoerne, til supermodellerne og bladenes insisterende fokusering på skønhed og velvære, som er det den eneste sandhed. Når […]

Af en superhelts bekendelser af Mette Thomsen

af Christina Andersend. 30. september 2001
“Af en superhelts bekendelser” er Mette Thomsens debutroman. Hovedpersonen Emma Smith er sagfører. En almindelig kvinde, placeret i en del af samfundet, hvor hun er vidne til flere uretfærdigheder, end de fleste ellers vil se. Emma rammes af en ikke ualmindelig harme og gør så noget ganske ureglementeret. Hun reagerer. Forvandlet til den barske og […]