NYESTE
Født:
1957, USA

Meg Gardiner

Født i Oklahoma og opvokset i Santa Barbara, Californien, USA. Bor uden for London, England, med mand og tre børn.
Uddannet fra Stanford University og Stanford law school. Har arbejdet som advokat i Los Angeles.

Bibliografi

2002  China Lake

2003  Mission Canyon *

2004  Jericho Point

2005  Crosscut *

2006  Kill Chain *

2008  The Dirty Secrets Club *

2009  The Memory Collector *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

China Lake af Meg Gardiner

af nordstrandend. 19. juli 2009
“Den bedste spændingsserie, jeg er stødt på i de sidste tyve år” – Stephen King. Sådan står der på forsiden af “China Lake” – og det faldt jeg pladask for. China Lake handler om Evan Delaney, der passer sin bror Brians 6-årige søn Luke, mens denne er udstationeret som jagerpilot i udlandet. Pludselig dukker Brians […]

China Lake af Meg Gardiner

af Knud Hoved. 14. juli 2009
China Lake er en lille by langt ude i Nevadas ørken. Den er stort set kun befolket med militærfolk og deres familier. De to søskende Evan og Brian er vokset op i byen, og Brian er jagerpilot, Evan er advokat og midlertidig plejemor for Brians otteårige søn Lucas. En dag umiddelbart før Lucas skal tilbage […]