NYESTE
Født:
1970, Danmark

Mathilde Walter Clark

Tekstforfatter, foredragsholder, klummeskribent, forfatter m.v.; dansk-amerikanske Mathilde Walter Clark, født 6. august 1970 i København, cand.mag i dansk og filosofi fra fra RUC og NY Univ. i 1998, spænder vidt.

Debuterede som romanforfatter i 2004 med ‘Thorsten Madsens ego’, der handler om hendes oplevelser i reklamebranchen. Humor og filosofi nævnes som kendetegn for forfatterskabet, og selv har hun udtalt, at særligt Søren Kierkegaard og forførertemaet er en inspirationskilde.

Bibliografi

2004  Thorsten Madsens Ego

2005  Tingenes uorden

2010  Priapus

2011  Grumme historier

2012  GIPS

2018  Lone Star

 

Lone star af Mathilde Walter Clark

af Vibeke Holm Andersend. 24. august 2018
Dette er en meget personlig bog om det helt specielle forhold mellem en far og en datter, der bor meget langt fra hinanden, hvorfor deres møder har været sjældne, og derfor gemmes i hjertet som en særlig skat. Det kan mærkes, at det har været en stor og ikke helt nem proces at skrive bogen, […]

Grumme historier af Mathilde Walter Clark

af Ann-Kristined. 10. januar 2015
Kan man miste legemsdele ved at spise et udsøgt måltid og hvad er en homunculus? Clark har her forfattet 14 betagende noveller, som på en eller anden måde alle beskriver noget mystisk og grusomt. Vi starter ud med historien om den stakkels madanmelder, eller, som han kalder sig selv, “smagskunstner”. Han har altid forsøgt at […]

GIPS af Mathilde Walter Clark

af Vibeke Holm Andersend. 21. november 2012
Nete Plum er 35 år – og ikke helt tilfreds med sin tilværelse. Og det kan man måske godt forstå. Hun arbejder i Styrelsen – og har indtil nu brugt 2½ år på ikke at komme ud af stedet med projekt personalehåndbog. Ingen kan/vil hjælpe med oplysninger til håndbogen, så hun slæber sig gennem kedsommelige […]

Grumme historier af Mathilde Walter Clark

af Caracasiad. 7. august 2011
”Grumme historier” er en novellesamling, 14 fortællinger i alt, der kredser om identitet, virkelighedsbegreber og absurde/overnaturlige forandringer. Nogle af novellerne minder meget om hinanden i form, f.eks. ‘Spejlet’ og ‘Homunculusen’, hvor en gammel mand på markedet sælger hovedpersonen noget, der ændrer deres liv for altid. Men der er også historien om madanmelderen der bringer det […]