NYESTE
Født:
1929, USA

Mary Higgins Clark

Bor i New Jersey, USA.

”Murder in the Family” er skrevet sammen med Stanley Cohen, Dorothy Salisbury Davis, Judith Kelman og Susan Isaacs. “Bortført”, “Dejlig er jorden”, “The Christmas Thief” og “Santa Cruise” er skrevet sammen med datteren Carol Higgins Clark.
“Den allersidste dans” er også udgivet under titlen “Elsker dans og musik”.
“Indhentet af fortiden” er også udgivet under titlen “Hævnens engel”.

Bibliografi

1960  Aspire to the Heavens (romanbiografi) *

1975  Hvor er børnene?

1978  Onsdag klokken 11.30

1980  Øjenvidne

1982  Et skrig i natten

1984  Indhentet af fortiden

1987  I frisk erindring

1989  Min smukke pige sover

1990  The Anastasia Syndrome (noveller) *

1991  Den allersidste dans

1992  Gennem hele byen

1993  Spejlbillede

1994  Forglemmigej

1995  Glade jul

1995  Kærlighedsmordet

1996  Stille som i graven

1996  The Lottery Winner (noveller) *

1997  My Gal Sunday (noveller) *

1997  Se dig ikke tilbage

1998  All Through the Night *

1998  Min for evigt

1999  Vi ses igen

2000  Bortført

2000  Forlad mig ikke

2001  Dejlig er jorden

2001  Den vej hvor du bor

2002  Fars lille pige

2002  Mount Vernon Love Story *

2002  Murder in the Family *

2003  En chance til

2004  Natten er min

2004  The Christmas Thief*

2005  Spøgelseshuset

2006  Santa Cruise *

2006  Two Little Girls in Blue *

2007  I medgang og modgang

2009  Hvor er du nu?

2009  Tag mit hjerte

2010  Skyggen af et smil

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Gennem hele byen af Mary Higgins Clark

af nordstrandend. 19. oktober 2015
Bogen havde stået på min sommerhusreol i meget lang tid – hvor den kommer fra, kan jeg ikke huske. Men hver gang jeg tog den frem, satte jeg den tilbage igen, for omslaget så noget ugebladsromanagtigt ud. En smuk solbrændt pige med udslået hår og røde læber. Jeg har senere fundet ud af, at den […]

Skyggen af et smil af Mary Higgins Clark

af Dipyd. 31. januar 2012
Monica Farrell er børnelæge og arbejder på et lille hospital i New York. Monica ved ikke meget om sin familie eftersom hendes far var adopteret og aldrig kunne finde oplysninger om, hvem der var hans biologiske forældre. Dette bekymrer dog ikke Monica, da hun trives med sit job og sit liv generelt. Den ældre og […]

Tag mit hjerte af Mary Higgins Clark

af Dipyd. 6. september 2010
Handlingen i denne krimi starter to år efter at den kendte skuespillerinde Natalie Raines er blevet myrdet. Hendes eksmand og agent Gregg Aldrich har hele tiden været i politiets søgelys som eventuel gerningsmand. Nu står den småkriminelle Jimmy Easton imidlertid frem med nye oplysninger i sagen, for at få strafnedsættelse for nogle indbrud han har […]

En chance til af Mary Higgins Clark

af Dipyd. 20. august 2010
Lederen af Gen-stone, Nicolas Spencer, mister livet ved et flystyrt i sit privatfly på vej til et forretningsmøde i Puerto Rico. Der bliver dog ikke fundet noget lig, og da skandalerne ruller ind over firmaet kort efter, begynder spekulationerne straks om han bare er stukket af med pengene. Firmaet arbejdede på at fremstille en vaccine […]

Hvor er du nu? af Mary Higgins Clark

af Dipyd. 30. april 2010
Bogen handler om Carolyn MacKenzie, hvis bror forsvandt for ca. 10 år siden. Broderen Mack ringer hjem hvert år på mors dag, bare lige for at lade moderen vide at han har det godt. Det er meget frustrerende for moderen og Carolyn, og derfor beslutter Carolyn sig for at finde ud af hvor Mack befinder […]

I medgang og modgang af Mary Higgins Clark

af Dipyd. 13. marts 2009
Bogens hovedperson Kay Lansing er vokset op i Englewood. Hendes far arbejdede hos den meget rige og magtfulde Carrington familie som ansvarlig for deres store park. Da Kay er 6 år gammel bliver den unge Peter Carringtons veninde Susan Athorp myrdet. Mistanken falder på Peter, men der er ikke beviser nok til at rejse tiltale. […]