NYESTE
Født:
1971, Danmark

Maria Hirse

Dansk  journalist, forfatter, psykoterapeut, foredragsholder, brevkasseredaktør og studievært.

Hun blev kendt som bogstavvender/medvært på programmet Lykkehjulet fra 1995 til programmets slutning i 2001.

 

Bibliografi

2002  Æblekinder

2002 Den 13. – en personlig beretning om mobning

2003 Få lidt stil

2004 Bag facaden

2009 Kan det være mit liv?

2012  Kærlighedens pris

2012 Samleren

 

 

Bag facaden af Maria Hirse

af Splintd. 27. september 2015
Maria Hirse har før udgivet bøger om sit liv og sin opvækst, hvor fokus var på hendes spiseforstyrrelse. Denne bog omhandler også hendes liv, opvækst og tydelige binding til sin mor, men fra en lidt mere voksen vinkel. Maria fortæller om sit kærlighedsliv der er lettere forvirrende, for selv om hun har længere forhold til […]

Samleren Af Maria Hirse

af tanjasend. 3. juli 2010
En 13-årig piges mishandlede og afklædte lig findes i Taarbæk Havn en kold forårsdag. Liget viser tydelige tegn på seksuelt misbrug og en større efterforskning starter. Den yngre kvindelige kriminalassistent Camilla Mark fra Rejseholdet tilkaldes for at assistere Gentofte Politi med at finde morderen. I første omgang falder mistanken på en retarderet ung mand, som […]

Kærlighedens pris Af Maria Hirse

af Nadia Wagnerd. 3. juli 2006
Helena er en italiensk kvinde midt i 20’erne der som 12årig blev voldtaget af sin onkel Antonio, hendes forældre troede ikke på hende dengang og mindet har hængt ved hende lige siden. Det er altså en skadet kvinde denne historie handler om. På nettet ser Helena en annonce for en japansk klub der søger værtinder. […]