NYESTE
Født:
1962, Sverige

Mari Jungstedt

Født i Stockholm, Sverige. Opvokset i forstæder til Stockholm.
Uddannet og arbejdede tidligere som guide. Uddannet journalist. Arbejdede tidligere som tv-vært bla på TV4. Nu fuldtidsforfatter.

Bibliografi

2003  Den du ikke ser

2004  I denne stille nat

2005  Den inderste kreds

2006  Den døende dandy

2007  I den søde sommertid

2010  Den farlige leg

2011  Det fjerde offer

2018  Det andet ansigt

2018  Et mørke iblandt os

 

Et mørke iblandt af os af Mari Jungstedt

af Christian Møgeltoftd. 23. august 2019
“Jeg forstår ikke, hvordan det kan ske her. Midt i vores idyl, verdens fredeligste sted. At der har været en morder iblandt os. I vores sommerparadis.” Nej, skæppeskønne Gotland bliver aldrig det samme igen, efter at blodtørstige Mari Jungstedt i sin 14. krimi fortsætter med at mane djævelske drabsmænd frem midt blandt fredelige øboer og […]

Det andet ansigt af Mari Jungstedt

af Kamilla2706d. 15. september 2018
Henrik Dahlman er heldig stillet, det vidste han udmærket godt selv. Han var en succesrig kunstner, med sin egen butik. Nygift med Amanda, som han har 1 barn med. Men Henrik søger spænding i sit liv og føler ikke at han får det, han mangler igennem Amanda. Han havde mødt Céline( som hun kaldte sig) […]

Du går ikke alene af Mari Jungstedt

af Christian Møgeltoftd. 7. oktober 2016
’”Fortsæt,” sagde Wittberg og smilede venligt, selv om han syntes, at Maria Hagberg var mere end almindeligt omstændelig.’ Replikken er fra Mari Jungstedts nye krimi, “Du går ikke alene”. Er den en projektion? Et selvmål? Erstat Wittberg med ‘den håbefulde læser’ og Maria Hagberg med forfatterens navn, så er du sporet. Handlingen foregår på forblæste, […]

Den døende dandy af Mari Jungstedt

af tanjasend. 24. oktober 2014
En vinterkold morgen bliver liget af den anerkendte kunsthandler Egon Wallin fundet hængende dinglende fra en port i Visby ringmur. Anders Knutas og hans kolleger fra den lokale politistation finder hurtigt ud af, at selv om Wallin på overfladen levede et pænt, succesfuldt og lykkeligt liv, så var han i færd med at forlade sin […]

Den du ikke ser af Mari Jungstedt

af Maderd. 20. august 2014
Efter en livlig sommerfest der ender lidt uheldigt, bliver Helena Hillerstrøm fundet på stranden – død af adskillige øksehug, derudover har hun sine trusser i munden! Vi følger i historien en veninde til den myrdede, Emma, der hvirvles ind i mysteriet på flere planer. Hun har været med til den sommerfest aftenen før mordet. Er […]

Det fjerde offer af Mari Jungstedt

af Vibeke Holm Andersend. 27. juli 2014
Et røveri mod en pengetransport på Gottland ender tragisk – en 6-årig pige dør af kvæstelserne, da hun rammes af røvernes flugtbil. Jagten på røverne går ind, og da politiet finder deres skjulested på en ødegård, finder de den ene røver likvideret, så at sige med bukserne nede. Han er blevet overrasket, mens han forrettede […]