NYESTE
Født:
1969, Danmark

Mads Nygaard

Født i Hirtshals.

Debuterede i 2000 med romanen “Koalaens kærlighed”

Mads Nygaard er en af ophavsmændene (m/k) bag foreningen Venligboerne (start 2015)

 

Bibliografi

2000  Koalaens kærlighed

2002  Skavanker

2004  Den gamle mand med trækvognen

2006  Kravl

2009  Lille Palle Sølle Pølle (billedbog)

2012  Dixie og hvalen i Sortehavet (billedbog)

2012  Bill fra slapsvansegade (billedbog)

2013  Balladen om Gert Golfstrøm (billedbog)

2015  Prins Præcis (billedbog)

2015  Frø

 

Frø af Mads Nygaard

af Christina Andersend. 6. februar 2016
Mads Nygaard er ikke en af de mest kendte danske forfattere, og det er virkelig en skam. Han har indtil videre skrevet fem romaner og fem billedbøger. Mads Nygaard skriver om mennesker, der på den ene eller anden måde er udfordrede i livet og har svært ved at finde sig til rette, men i Nygaards […]

Skavanker af Mads Nygaard

af Niels Hiortd. 6. juli 2012
Det er sjældent, at jeg i den grad oplever at genkende mig selv i så forskellige personer i en bog. Den ordknappe, generte og lidt undselige tyksak Benny, som savner både selvværd, selvtillid, accept og ikke mindst kærlighed, og den flakkende ungkarl, det vingeskudte menneske Frederik, med lig i lasten så store som oceaner, som […]