NYESTE
Født:
1974, England

Lucy Dillon

Lucy Dillon er født i Cumbria i Nordvestengland og har arbejdet i bogbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter i Herefordshire, hvor hun udover at skrive på sine romaner fordriver tiden med at bage og gå mange, lange ture med sine to Bassethunde, Bonham og Violet. Lucy Dillons debutroman The Ballroom Class (2008; ej udgivet på dansk endnu) fik mange fantastiske anmeldelser. Hendes bedstsælgende anden roman Ensomme hjerter og hjemløse hunde har vundet The Romantic Novelist Association’s Novel of the Year Award.

(Fra Forlaget Bazar)

Læs mere på Wikipedia

Bibliografi

2008  The ballroom class *
2010  Walking back to happiness *
2014  Mine 100 ting
2014  Ensomme hjerter og herreløse hunde
2015  En lille god gerning

*) ikke oversat til dansk

 

En lille god gerning af Lucy Dillon

En lille god gerning af Lucy Dillon

af Jette S. F. Holstd. 28. juni 2017
Hvordan ville du reagere, hvis du var vidne til et færdselsuheld? Libby overværer en ung kvinde blive kørt ned og bliver hos hende, indtil ambulancen når frem. Efterfølgende besøger hun også Pippa – som man kalder kvinden – på hospitalet, hvor hun ligger forslået og uden hukommelse. Mellem de to kvinder opstår et venskab trods […]

Mine 100 ting af Lucy Dillon

af Ditte Hoffmannd. 13. september 2016
Var der nogen der sagde chick-lit. Så kig her. Gina er først i 30’erne, hun er selvstændig byggeprojektleder, arbejder bla. med at renovere gamle huse og planlægge bygningen af overdimensionerede legehuse. Hun bor i et stort gammelt hus sammen med sin mand, et hus de sammen har restaureret. Men en dag finder Gina ud af […]

Mine 100 ting af Lucy Dillon

af Ruskjaerd. 7. april 2015
Handling Gina er i begyndelsen af 30’erne og er netop blevet skilt fra Stuart som havde en erfære med en yngre kvinde. Gina er en kvinde som allerede har været igennem en masse, da hun var ung mistede hun hendes stor kærlighed efter en ulykke, hvor han blev handikappet og hun overlevede ulykken uden mén. […]