NYESTE
Født:
1968, Irland
Fotograf:
Rosinante & Co

Lucinda Riley

Født i Irland. Bor i Norfolk, England og Sydfrankrig.

Uddannet skuespiller. Skrev sin første bog Lovers and Players,som 24-årig. Skrev yderligere syv romaner, under navnet Lucinda Edmonds. Holdt derefter pause fra skriveriet, og fik fire børn.

Bibliografi

1992  Lovers and Players*

1993  Hidden beauty*

1994  Enchanted*

1995  Not quite an angel*

1995  Engletræet

1996  Aria*

1997  Losing you*

2000  Seeing double*

2010  Orkideens hemmelighed

2011  Pigen på klippen

2012  The Light Behind the Window*

2014  Midnatsrosen

2014  Lavendelhaven

2014  Pigen fra Napoli

2014  De syv søstre (1)

2015  Stormsøsteren (2)

2016  Skyggesøsteren (3)
2017  Perlesøsteren (4)

2018  Månesøsteren (5)

 

Månesøsteren af Lucinda Riley

af mariemaried. 5. december 2018
Det er nu den femte søsters tur til at fortælle sin historie i Lucinda Rileys serie om “De syv søstre”. I “Månesøsteren” følger vi Tiggy, der altid har følt sig bedst tilpas i naturen og med de dyr, der lever i den. Hun får i bogens start job på den skotske herregård Kinnaid, som ejes […]

Perlesøsteren af Lucinda Riley

af mariemaried. 26. maj 2018
I Lucinda Rileys store serie om “De syv søstre” er vi kommet til CeCes historie, den fjerde søster i rækken. I de øvrige bøger har CeCe fremstået som en noget domminerende og frembrusende person, der altid også snakkede for sin søster Star. Man aner dog hurtigt i bogen om CeCe, at hun har påtaget sig […]

Skyggesøsteren af Lucinda Riley

af mariemaried. 22. september 2017
Med “Skyggesøsteren” er vi nået til 3. bind i Lucinda Rileys serie om De syv søstre. Det er nu Stars tur til at fortælle sin historie og finde sit oprindelige ophav. Star er jævnaldrende med søsteren CeCe, og da hun altid har været meget genert, er det ofte CeCe, der har svaret for hende op […]

Stormsøsteren af Lucinda Riley

af mariemaried. 3. april 2017
“Stormsøsteren” er andet bind i Lucinda Rileys serie “De syv søstre”. Vi følger nu Ally, der får den barske nyhed om adoptivfaderens død mens hun er på ferie med sin nye kæreste Theo. De har mødt hinanden via deres erhverv som professionelle sejlere, og deres forhold er hurtigt blevet alvorligt. Ally må dog skynde sig […]

De syv søstre af Lucinda Riley

af mariemaried. 25. november 2016
Maia er den ældste af 6 søstre, alle adopteret af rigmanden Pa Salt. De har alle levet et yderst privilegeret liv i Schweiz, og selvom faderen var meget ude at rejse, har søstrene haft hinanden samt en kærlig reservemor i husholdersken Marina. Da Maia er i starten af 30erne dør Pa Salt dog pludseligt, og […]

Orkideens Hemmelighed af Lucinda Riley

af Tiad. 18. juni 2016
“Huset rækker ud efter os, trækker os ind til sig, kræver af os, at vi vender tilbage. Det er, som om huset ejer os alle, og der ikke findes nogen flugtmulighed. Wharton Park gjorde endog krav på en lille spæd pige, der var født mange tusinde kilometer borte, et barn som slet ikke skulle være […]