NYESTE
Født:
1955/1952, Danmark
Fotograf:
Robin Skjoldborg, 2012

Lotte og Søren Hammer

Lotte og Søren Hammer er søster og bror, og de bor begge i Frederiksværk.

Søren er uddannet lærer og arbejder lige nu på en folkeskole ved Frederiksværk som lærer i matematik, dansk og engelsk. Han har tidligere undervist på bl.a. Ingeniørhøjskolen.

Lotte Hammer blev i 1974 uddannet sygeplejerske og har primært været på operationsgange og skadestuer. Hun har boet og arbejdet som sygeplejerske i Grækenland, Tyskland, Grønland og på en boreplatform.

Bibliografi

2010  Alting har sin pris

2010  Svinehunde

2011  Ensomme hjerters klub

2012  Pigen i Satans Mose

2014  Den sindssyge polak

2015  Elskede Heidi

2016  Rosa

2016  Mørkemanden

2017  To små piger

 

To små piger af Lotte & Søren Hammer

af Vibeke Holm Andersend. 1. marts 2018
I 2015 forsvinder den 11-årige Caja Bülow Larsen. Hun stiger af bussen i Gulhavn, en lille by på Odden, hvor hun bor – men hun kommer aldrig hjem. Den sidste der har set hende, er en somalisk dreng – de er begge fanget på et overvågningskamera i en tunnel. I 1982 forsvandt Mona Bülow – […]

Mørkemanden af Lotte og Søren Hammer

af Christian Møgeltoftd. 2. februar 2017
Det hårdtslående Hammer-søskendepar forkæler deres mange trofaste læsere i parrets syvende krimi, “Mørkemanden”. Vi får to fuldvoksne politiefterforskninger for 1’s pris. Først er der den mystiske sag med fotografen, der til en fernisering finder en afskåret menneskehånd i sin lomme – og nægter at tale om det. Pludselig forsvinder han fra jordens overflade; sker det […]

Mørkemanden af Lotte og Søren Hammer.

af Saspigend. 12. januar 2017
“Mørkemanden” er syvende bog i serien om Konrad Simonsen og hans efterforsknings-team, bestående af Klavs, Komtessen, Arne og Anica. Konrad er stoppet med at arbejde som drabschef for ca.to år siden og er nu ansat i Firmaet, hvor han bliver tildelt en sag om en fynsk udviklingshæmmede brandstifter. Der er dog noget lyssky over den […]

Over grænsen af Jussi Adler-Olsen m.fl.

af Bjarne Jensend. 17. juni 2016
Man bliver glad i låget, når Politikens Forlag endnu engang står bag en krimi- og spændingsantolo­gi, der denne gang lader overskuddet gå til Red Barnet. På sammet tid kan man støtte et godt for­mål, blive godt underholdt og opdage eller genopdage forfattere. Jeg var i sin tid også godt un­derholdt af ‘Liv for liv’ fra […]

Elskede Heidi af Lotte & Søren Hammer

af Vibeke Holm Andersend. 26. juli 2015
En lille pige, Ida, barnebarn til vicepolitichefen, bortføres fra sin skovbørnehave og findes efter nogle dage myrdet – på en udspekuleret og bestialsk måde. To teenagere, på vej hjem fra sport, kidnappes, og pigen, der er datter af en politibetjent, bliver placeret i en smal glasboks, og overhældes med koldt vand, hver gang kidnapperen ser […]

Elskede Heidi af Lotte Hammer og Søren Hammer

af nordstrandend. 11. april 2015
Det er hammer-hammer fedt – og dog! Den 6. krimi fra Hammer-søskendeparret Lotte og Søren er alt for ambitiøs, der er alt, alt for mange vinkler på det krimiplot, som historien er bygget op omkring. I reklamen for bogen, lokkes der med, at emnet er overvågning, herunder droners stigende udbredelse. “Vi ser med bekymring på […]