NYESTE
Født:
1966, Spanien

Lorenzo Silva

Født i Madrid, Spanien.

Har en universitetsgrad i jura fra Universidad Complutense of Madrid. Debuterede i 1995 med romanen “Noviembre sin violetas”.

Bibliografi

1995  Noviembre sin violetas *

1997  La flaqueza del bolchevique *

2000  Den utålmodige alkymist

2001  La isla del fin de la suerte *

2005  Dronningen uden spejl

2008  El blog del inquisidor *

2014  Den fremmede kvinde

 

Den fremmede kvinde af Lorenzo Silva

af Splintd. 17. januar 2017
Endnu en bog i serien. Den kan godt læses for sig selv, men man vil få endnu mere ud af den, hvis man har læst de foregående, da der så er noget mere dybde og baggrund. Men selve historien i bogen kan fint læses for sig selv. En kvindelig borgmester er blevet dræbt, og Bevilacqua […]

Dronningen uden spejl af Lorenzo Silva

af Christian Møgeltoftd. 28. september 2011
En smuk, kvindelig tv-darling findes myrdet i sin afsides beliggende villa. Hun er både kvalt og dolket, og på hendes afsjælede legeme findes så forskellige substanser som sæd og flødeskum. Den spanske forfatter, Lorenzo Silva, er altid mand for at lægge ud med et spektakulært mord. Sporene peger mod den catalanske hovedstad, Barcelona. Ruben Bevilacqua, […]

Den utålmodige alkymist af Lorenzo Silva

af Christian Møgeltoftd. 11. september 2011
Udgivelsen er støttet af det spanske kulturministerium. Som samvittighedsfuld anmelder er man vel derfor forpligtet til at henvende sig direkte til det spanske folk: Der foregår et groft misbrug af jeres skattekroner med det formål et eksportere ellers usælgelig litteratur til sagesløse læsere i fremmede lande; sørg for at få stoppet denne praksis pr. omgående! […]

Dronningen uden spejl af Lorenzo Silva

af Niels Hiortd. 8. november 2010
Ruben Bevilaqua (“bare kald mig Vila”) er en lakhat, hvilket ikke er det samme som en narhat, men derimod et medlem af den spanske halvmilitære politienhed Guardia Civil, som tidligere optrådte iført sort, trekantet lakhat. Guardia Civil tager sig generelt af mere overordnede, landsdækkende opgaver, som f.eks. terror- og narkobekæmpelse. I “Dronningen uden spejl” skal […]

Den utålmodige alkymist af Lorenzo Silva

af Niels Hiortd. 14. juni 2010
Solid, spansk krimi om den sympatiske, midaldrende sergent og detektiv i Civilgarden, Bevilacqua, kaldet Vila, fordi ingen kan udtale hans navn. Vila er psykolog af uddannelse, intellektuel og lidt desillusioneret. Hans assistent Virginia Chamorro er ung, fuld af gåpåmod og distraherende dejlig. Sammen skal de opklare et noget mystisk dødsfald. Sikkerhedschefen ved et nærliggende atomkraftværk […]