NYESTE
Født:
1964, USA

Lisa Kleypas

Lisa Kleypas er en amerikansk bestseller forfatter, der både skriver historiske og nutidige kærlighedsromaner. Flere af hendes bøger er skrevet i serier.

I 1985 blev hun Miss Massachusetts og delto i Miss America i Atlantic City i 1986.

Bibliografi

1993  Lilys længsel

1994  Saras drøm

2004  Sommernattens hemmeligheder

2005  Efterårets luner

2006  Vinterens løfter

2006  Forårets gåder

2007  Min indtil midnat

2008  Forfør mig ved solopgang

2008  Jul på Stony Cross Manor

2009  Frist mig i den blå time

2010  Gift ved daggry

2010  Elskov om eftermiddagen

2015  Den nye jarl

2016  Lady Helens løfte

2017  Den rebelske lady

2018  To fremmede

2019  Djævelens datter

 

Djævelens datter af Lisa Kleypas

af Tiad. 17. november 2019
To fremtider sammenføjet til én “Djævelens datter” er 5. bind i Ravenel-serien, og den lever fuldt op til historisk romance genren. Denne bog handler om Pheobe (Lady Claire), der nu er enke og har nu ansvaret for et gods. Hun møder den flotte men mystiske West Ravenel, der har en god indsigt i driften, og […]

To fremmede af Lisa Kleypas

af Tiad. 23. oktober 2019
En kvinde, der trodser tidens normer og en mand, der bryder alle regler Garrett Gibson er den første kvindlige læge i 1800tallets England, og hun har måtte kæmpe sig til sin position i et mandsdominerende samfund, der ikke har meget tilovers for en karriere-kvinde. Ethan Ransom er en ung mand, der prioriterer sit arbejde som […]

Saras drøm af Lisa Kleypas

af Emilied. 1. oktober 2019
Saras drøm er andet bind i Craven-serien som foregår i 1800-tallets England, hvor vi følger romanforfatteren Sara Fielding.  Sara kommer fra den lille engelske by Greenwood Corners, hvor hun i fire år har ventet på at hendes kurtisør Perry Kingswood vil fri til hende. Da hun kommer til London for at researche til sin næste […]

Lilys længsel af Lisa Kleypas

af Tiad. 8. maj 2019
Historisk-romantik-dronningen slår til igen …og endnu en gang må jeg anerkende Lisa Kleypas´ gribende egenskab til at skrive, så læseren bliver indhyllet og fanget i hendes kulørte verden og det adelige folk i det 1800-tallets England. Bogen er 1. bind i Craven-serien, og vi hører om Lily Lawson. Hun er frisindet og højlydt, og kort […]

Den rebelske lady af Lisa Kleypas

af Tiad. 30. september 2018
“Den rebelske lady” er 3. bind i Lisa Kleypas’ 3. serie Ravenel. I denne bog møder vi Lady Pandora Ravenel, som er smuk, nysgerrig og har en plan for, hvad hun vil med sit liv. Hvor tvillingesøsteren drømmer om det rosenrøde ægteskab, er det langtfra dét, som Pandora ønsker sig. Pandora har en ambition om […]

Min indtil midnat af Lisa Kleypas

af Tiad. 29. september 2016
“Min indtil midnat” er første bind i Lisa Kleypas nye serie “Hathaway”. Den handler om Amelia Hathaway og hendes 4 søskende. Den fattige og forældreløse søskendeflok har fået en ukendt arv, hvilket rykker dem op i samfundsniveauet til de aristokratiske rækker. Leo, der er den ældste i flokken, bliver arving til godset Ramsay og får […]