NYESTE
Født:
1964, USA

Lisa Kleypas

Lisa Kleypas er en amerikansk bestseller forfatter, der både skriver historiske og nutidige kærlighedsromaner. Flere af hendes bøger er skrevet i serier.

I 1985 blev hun Miss Massachusetts og delto i Miss America i Atlantic City i 1986.

Bibliografi

1993 Lilys længsel

2005  Efterårets luner

2006  Forårets gåder

2007  Min indtil midnat

2018  Den rebelske lady

 

Lilys længsel af Lisa Kleypas

af Tiad. 8. maj 2019
Historisk-romantik-dronningen slår til igen …og endnu en gang må jeg anerkende Lisa Kleypas´ gribende egenskab til at skrive, så læseren bliver indhyllet og fanget i hendes kulørte verden og det adelige folk i det 1800-tallets England. Bogen er 1. bind i Craven-serien, og vi hører om Lily Lawson. Hun er frisindet og højlydt, og kort […]

Den rebelske lady af Lisa Kleypas

af Tiad. 30. september 2018
“Den rebelske lady” er 3. bind i Lisa Kleypas’ 3. serie Ravenel. I denne bog møder vi Lady Pandora Ravenel, som er smuk, nysgerrig og har en plan for, hvad hun vil med sit liv. Hvor tvillingesøsteren drømmer om det rosenrøde ægteskab, er det langtfra dét, som Pandora ønsker sig. Pandora har en ambition om […]

Min indtil midnat af Lisa Kleypas

af Tiad. 29. september 2016
“Min indtil midnat” er første bind i Lisa Kleypas nye serie “Hathaway”. Den handler om Amelia Hathaway og hendes 4 søskende. Den fattige og forældreløse søskendeflok har fået en ukendt arv, hvilket rykker dem op i samfundsniveauet til de aristokratiske rækker. Leo, der er den ældste i flokken, bliver arving til godset Ramsay og får […]

Forårets gåder af Lisa Kleypas

af Ruskjaerd. 7. juni 2015
Dette er sidste bog i Wallflower serien, hvor man følger de fire bænkevarmeres vej til at blive gift. I denne bog er man nået til Daisy. Daisys far har allerede fundet en passende mand til Daisy, men Daisy er ikke interesseret, tror hun. Matthew har i mange år været forelsket i Daisy, og giver ikke […]

Forårets gåder af Lisa Kleypas

af Line Holm Andersend. 5. maj 2015
”Forårets gåder” er fjerde del i en serien om fire bænkevarmere, der vil gøre alt for at sikre sig et godt ægteskab. Og et sådant inkluderer selvfølgelig helst både kærlighed, adelstitler og penge. Selvom den er fjerde del i en serie kan den sagtens læses uafhængigt af de andre bøger. Daisy er den sidste af […]

Efterårets luner af Lisa Kleypas

af Line Holm Andersend. 19. november 2014
Enhver ung kvinde må have en mand. Helst en adelig ægtemand, med en fin titel – Formuen er knap så vigtig så længe man kan gifte sig til adelighed. Det gælder i hvert fald for de to nyrige amerikanske piger Lillian og Daisy. Efter faderen har tjent en mindre formue på salg af sæbe og […]