NYESTE
Født:
1964, USA

Lisa Kleypas

Lisa Kleypas er en amerikansk bestseller forfatter, der både skriver historiske og nutidige kærlighedsromaner. Flere af hendes bøger er skrevet i serier.

I 1985 blev hun Miss Massachusetts og delto i Miss America i Atlantic City i 1986.

Bibliografi

1993  Lilys længsel

1994  Saras drøm

1998  Elskerindens skygge

2004  Sommernattens hemmeligheder

2005  Efterårets luner

2006  Vinterens løfter

2006  Forårets gåder

2007  Min indtil midnat

2008  Forfør mig ved solopgang

2008  Jul på Stony Cross Manor

2009  Frist mig i den blå time

2010  Gift ved daggry

2010  Elskov om eftermiddagen

2015  Den nye jarl

2016  Lady Helens løfte

2017  Den rebelske lady

2018  To fremmede

2019  Djævelens datter

2020  Elskerindens skygge

 

Elskerindens skygge af Lisa Kleypas

af Lone MDd. 13. maj 2020
I “Elskerindens skygge” møder vi den barske Grant Morgan, som er medlem af Londons første politikorps, kaldet Bow Street Runners. Vi befinder os i 1800-tallet, hvor livet i London på mange måder ikke er nemt, hvilket Grant ved alt om grundet en hård barndom. Her er det de rige, der bestemmer alt, andre må bare […]

Elskerindens skygge af Lisa Kleypas

af Tiad. 16. april 2020
Når hukommelsestab ender ud i et erotisk kærlighedsforhold Elskerindens skygge er første bind i en ny historisk romance fra Lisa Kleypas. Også denne gang foregår serien i 1800-tallets England, men “Bow Street-serien” fokuserer på Londons første politikorps. Grant Morgan er en eftertragtet ungkarl, og derudover er han en anderkendt politiagent i Londons politikorps. På grund […]

Djævelens datter af Lisa Kleypas

af Tiad. 17. november 2019
To fremtider sammenføjet til én “Djævelens datter” er 5. bind i Ravenel-serien, og den lever fuldt op til historisk romance genren. Denne bog handler om Pheobe (Lady Claire), der nu er enke og har nu ansvaret for et gods. Hun møder den flotte men mystiske West Ravenel, der har en god indsigt i driften, og […]

To fremmede af Lisa Kleypas

af Tiad. 23. oktober 2019
En kvinde, der trodser tidens normer og en mand, der bryder alle regler Garrett Gibson er den første kvindlige læge i 1800tallets England, og hun har måtte kæmpe sig til sin position i et mandsdominerende samfund, der ikke har meget tilovers for en karriere-kvinde. Ethan Ransom er en ung mand, der prioriterer sit arbejde som […]

Saras drøm af Lisa Kleypas

af Emilied. 1. oktober 2019
Saras drøm er andet bind i Craven-serien som foregår i 1800-tallets England, hvor vi følger romanforfatteren Sara Fielding.  Sara kommer fra den lille engelske by Greenwood Corners, hvor hun i fire år har ventet på at hendes kurtisør Perry Kingswood vil fri til hende. Da hun kommer til London for at researche til sin næste […]

Lilys længsel af Lisa Kleypas

af Tiad. 8. maj 2019
Historisk-romantik-dronningen slår til igen …og endnu en gang må jeg anerkende Lisa Kleypas´ gribende egenskab til at skrive, så læseren bliver indhyllet og fanget i hendes kulørte verden og det adelige folk i det 1800-tallets England. Bogen er 1. bind i Craven-serien, og vi hører om Lily Lawson. Hun er frisindet og højlydt, og kort […]