NYESTE
Født:
1966, Norge

Linn Ullmann

Norsk forfatter og journalist. Født i Oslo.

Datter af Liv Ullmann og Ingmar Bergman. Ullmann studerede på engelsk litteratur på New York University og hvor hun påbegyndte sin Ph.D.

Bibliografi

1998  Før du sover

2000  Når jeg er hos dig

2004  Nåde

2006  Et velsignet barn

2012  Det dyrebare

 

Det dyrebare af Linn Ullmann

af Vibeke Holm Andersend. 8. juni 2012
Jenny fylder 75, og fødselsdagsfesten danner ramme om bogens handling – festen, som Jenny ikke ønsker, men som hendes datter Siri absolut vil holde. Den aften bliver familiens barnepige Mille myrdet. Jon og Siri tilbringer som sædvanligt sommeren i Jennys store hus, sammen med deres to piger Alma og Liv. Siri er kok med egen […]