NYESTE
Født:
1971, Danmark

Line Kyed Knudsen

Opvokset i Albertslund, uddannet Cand.merc.hrm med speciale i kreativ ledelse fra CBS. Fuldtidsforfatter siden 2012

Gift og mor til to, samt en steddatter.

Bibliografi

2004  Stjernekys

2006  Lyden af vinger

2007  Troldmanden

2007  Prinsen

2007  Heksedronningen

2009  Sangen fra hjertet

2010  Sugemærket

2010  Stjernenykkerne

2010  Fødselsdagen

2011  Drømmeprinsen

2011  Stripdansen

2011  Kæresten

2011  Sydhavsprinsessen
2012  Vil du være min kæreste?

2012  Dæmonen

2012  Mig og Alexander

2012  Hjerteveninder

2013  2620 – penge fra en rocker

2013  Sove hos Malou

2013  Mig og Christian

2013  Kys mig nu!

2013  Orkanens øje

2013  Funky – nyt nummer

2013  Mig og Jonas

2013  Funky – totalt sejt

2013  Den døde skov

2013  Pigen på loftet

2013  Mig og Marco

2013  Alle for én!

2014  2620 – kidnapningen

2014  Orkanens øje

2014  En grå heks

2014  Mission slik

2014  Farligt frikvarter : et lille gys

2014  Den nye klub

2014  Så er der krig!

2014  Forladt

2014  Marius i junglen

2014  Hvem vil lege med Gustav?

2014  Marius fanger dyr

2014  Synd for dig

2015  Djævlekulten

2015  Viola og veninderne

2015  De døde vågner

2015  Du lovede jo!

2015  Lejrskolen

2015  Vilde Vilma

2015  Er vi venner?

2015  Heksens forbandelse

2015  Stjernepigen

2016  K för Klara 8 – Nya klubben

2016  Himlen brænder

2016  Alexander bliver vred

2016  Er der nogen?

2016  Liv får en hund

2016  Rideturen

2016  Liv og Emma på cykeltur

2017  Vil du være min kæreste?
2017  Er jeg tyk, mor?

2017  Heksenes kamp

2017  Dragekongen

2017  Forbudt foto

2017  Rejsen til SELU

2017  Bare for sjov!

2018  Er du forelsket?

2018  Liv og Emma holder fødselsdag

2018  Alberte i børnehave – jeg vil kun lege med Sofia

2018  Alberte i børnehave – en dum dag

2018  Liv og Emma sover sammen

2018  Uvenner for evigt!

2019  Naja Münster – den store fuglefest

2019  De sidste zoner

2019  Toner i natten

2019  Hvem er mest populær?

2019  Stjernekys – lyden af vinger

2019  Stjernekys – toner i natten

2019  Alberte i børnehave – på tur

2019  Alberte i børnehave – du lyver!

2019  Naja Münster – en temmelig tosset telttur

2020  Naja Münster – Ferie, fjender og flødeskum

2020  Naja Münster – Det store snemonster

 

Naja Münster – Ferie, fjender og flødeskum af Line Kyed Knudsen

af Splintd. 22. maj 2020
Naja og hendes familie skal på ferie, men de har glemt at Najas veninde skal være hos dem i ferien. De spørger venindens forældre om det er okay at de tager veninden med til udlandet. Naja og veninden vil deltage i en konkurrence på nettet, så de skal filme deres ferie. Undervejs på turen møder […]

Naja Münster – Det store Snemonster af Line Kyed Knudsen

af Splintd. 22. maj 2020
Hele familien Münster laver youtube videoer og filmer rigtig mange ting i deres tilværelse. Især de pranks som de laver. Da de har smadret et hotelværelse bliver far og især mor enige om at det er slut med pranks. For det er for dyrt i længden. Den ene storebror skal komme til Jylland fra Sjælland […]