NYESTE
Født:
1970, Danmark

Lilja Scherfig

Freelancejournalist og skrivecoach.
Uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur i 2003. Har desuden studeret samfundsvidenskab, teatervidenskab, kulturformidling m.m.

Bibliografi

2003  Har du lyst (faglitteratur)

2006  Pop-Hans (billedbog)

2008  Louie, Louie (fra 12 år)

2008  Putte og de andre. Tre historier (fra 7 år)

2009  Ritas venskab (børnebog)

 

Louie, Louie af Lilja Scherfig

af Christina Andersend. 3. september 2009
13-årige Louie bor i en etageejendom sammen med sin fuldstændig fordrukne gøglerfar. Louies mor er død nogle år før, og Louie er efterladt med en far, der ikke kan tage vare på hverken sig selv eller sin søn. Louie er en modig fyr, der desperat forsøger at provokere sin far til at vågne op af […]

Ritas venskab af Lilja Scherfig

af Lotte Thomhaved. 1. september 2009
”Ritas venskab” er en modig fortælling om sårbarhed, svigt og smerte for de 4-9 årige. Bogen handler om at føle sig svigtet af sin bedste ven – og om det svære ved at blive venner på ny. Det sidste er slet ikke så nemt. For hvem skal først sige undskyld? Rita er bedste venner med […]