NYESTE
Født:
1950, Danmark

Lilian Brøgger

Født på Fanø, Danmark. Opvokset på Fanø og i København.

Uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i København. Illustrator. Illustreret børnebøger og har desuden lavet pegebøger

Bibliografi

1976 Kom indenfor (billedbog)

1977 To tomater og en bøf (billedbog)

1978 Et liv i billeder (billedbog)

1979 En sømands historie (billedbog)

1993 Eventyret om vanten (billedbog)

1999 Filmkatten (billedbog)

2006 Anton elsker ymer (billedbog)

 

Anton elsker ymer af Lilian Brøgger

af Carina Sørensend. 29. november 2006
Hvis man vælger bogen ud fra et ønske om at læse om et barns kærlighed til et mælkeprodukt, så bliver man skuffet. For bogen handler nemlig slet ikke om ymer. Der er tværtimod tale om en ordleg, som skal gøre læseren klog på hvad antonymer er. Ved man ikke lige hvad et antonym er finder […]