NYESTE
Født:
1954, England

Lee Child

Født i Coventry, England opvokset i Birmingham. Bor henholdsvis på Manhatten, USA og i Sydfrankrig.
Oprindelig uddannet jurist.

Bibliografi

1997  Falske værdier

1998  Døden nær

1999  Skjult identitet

2000  Running blind *

2000  The visitor *

2001  Echo Burning *

2002  Without Fail *

2003  Persuader *

2004  The enemy *

2005  One shot *

2006  Koldt og kontant

2007  Sort uheld

2008  Nothing to lose *

2009  Jaget vildt

2010  Værd at dø for

2010  61 timer

2011  En dyr affære  

2012  Den rette mand

2013  Ingen vej tilbage

2014  Rent personligt

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Rent personligt af Lee Child

af Knud Hoved. 2. oktober 2017
Jack Reacher rider igen. Sådan ville denne bog sikkert starte hvis den foregik for et par hundrede år siden. For Jack Reacher er virkelig en ensom rytter. Han er konstant på rejse rundt i USA, og han reklamerer ikke med sine opholdsteder, men det lykkes altid for CIA at finde ham. Mange gange foregår det […]

Ingen vej tilbage af Lee Child

af Christian Møgeltoftd. 16. august 2017
Sidste år spillede Tom Cruise hovedrollen i filmatiseringen af ”Ingen vej tilbage.” Lidt sjovt, for mr. Cruise er en lille, væver spirrevip på 1,70 cm, mens hans karakter, Jack Reacher, er et kolossalt kaffebrød på 195 cm, bestående udelukkende af stålmuskler, betonkæbe, granitnæver og gamle ar. Mon det fortæller noget om Tom Cruises hede drengedrømme? […]

61 timer af Lee Child

af Christian Møgeltoftd. 8. august 2017
En advokat modtager en stribe ordrer fra en ækel fange i et fængsel i South Dakota, og nedtællingen begynder. Fra nu af er der 61 timer igen. 61 timer til – vi ved ikke hvad, men uden tvivl noget katastrofalt. Straks efter forulykker en bus på de isglatte veje i den nærliggende by, Bolton. Ombord […]

Værd at dø for af Lee Child

af Splintd. 9. april 2016
En gammel sag der ikke er blevet opklaret om et forsvundet barn fanger hovedpersonens opmærksomhed. Men det er svært at komme det nærmere da en lokal klan, familien Duncan, gerne ser at Jack bliver skaffet af vejen. Duncan klanen kører deres eget løb og i Nebraska, hvor det foregår, er folk skræmt fra vid og […]

61 timer af Lee Child

af anti93d. 9. marts 2016
Han parkerer bilen ude foran fængslet, det er ikke et af de normale besøg. Han kommer ind i mødelokalet, som er delt op af en gennemsigtig væg, hvor der er et par huller, så man kan snakke samme. Fangen kommer ind, og remser nogle punkter op, intet bliver skrevet ned, da det helst ikke skal […]

61 timer af Lee Child

af Knud Hoved. 4. januar 2016
“61 timer” er en traditionel spændingsroman. Her er næsten alle ingredienser. Vi har en rigtig helt, Jack Reacher. Vi får aldrig at vide, hvem han egentlig er, og hvor han kommer fra. Vi finder heller ikke ud af, hvad der sker med ham i det sidste store opgør, men da det ikke er den sidste […]