NYESTE
Født:
1968, Danmark

Lasse Holm

Født i Århus.

Han uddannet grafisk designer og arbejder indenfor reklamebranchen. Holm har desuden arbejdet med tegneserier, musik, video og pornografi.

Læs mere her.

Bibliografi

2004  Pop!

2007  Formateret

2014  Romeren

2015  Grækeren

2016  Republikaneren

2017  Lodbrogsønnernes hævn

2018  Lodbrogsønnernes ran

 

 

Lodbrogsønnernes ran af Lasse Holm

af Lars Poulsend. 4. april 2018
Der er smæk for skillingen i dette andet bind om Ragnar Lodbrogs sønner. En rigtig macho-vikingefortælling, med plyndringer, kampe og drab, men også en fortælling der går så tæt på historiske fakta som muligt i en skønlitterær fortælling. Året er 868 og Rolf Rapkæft sætter kursen mod syd som en del af en større vikingeflåde. […]

Lodbrogsønnernes hævn af Lasse Holm

af Lars Poulsend. 5. november 2017
Der er smæk for skillingen når Lasse Holm fortæller hvordan Lodbrogsønnerne hævnede deres far, Ragnar Lodbrog, der blev slået ihjel af slanger i kong Ællas ormegård. Året er 866, og vikinger plyndrer en landsby i det nordlige England. Da alle landsbyens beboere er slået ihjel, står en stor dreng tilbage. Han har et reb om […]

Republikaneren af Lasse Holm

af Splintd. 24. juni 2016
En historisk krimi, forstået på den måde at bogen handler om Julius Cæsar, diktator og nu myrdet! Og liget bliver obduceret af lægen Demetrios. Der er en gruppe, som påstår, at de står bag mordet på Julius, men der er noget som tyder på, at det ikke er sandt, men at de blot påtager sig […]

Formateret Af Lasse Holm

af Susanne Hilligsø Sørensend. 7. juli 2011
Da Daniel første gang møder Louise gør hun ikke noget stort indtryk på ham. Faktisk er hans beskrivelse af hende i hans dagbog meget lidt flatterende. Da hun senere dukker op på hospitalet og Daniels oplysninger er de eneste der er at finde på den unge traumatiserede kvinde med hukommelsestab, kontaktes han. Først er Daniel […]