NYESTE

Lasse Bo Andersen

Opvokset i Skanderborg. Skriver og tegner desuden tegneserier.
Har skrevet og tegnet til Anders And bladet.

Bibliografi

2005  Mysteriet om Atropos’ Saks (børnebog) 

2006  Det spraglede genfærd (børnebog) 

2007  Tusmørkezombien (børnebog)

2016  De tusind skorpioners forbandelse

2016  Tobias og dødsboet (børnebog)

2016  Kødæderen i kælderen (børnebog)

2016  Fanget i flammerne (børnebog)

2016  Juleklipfisk (tegneserie)

2016  Zombieregn (børnebog)

2016  Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg (børnebog)

2017  Kampen i abegrotten (Zombie splatter nr 7)

2017  Døden i Zoo (Zombie splatter nr. 8)

2017  Flugten fra de rådne

2017  Zombiefabrikken

2017  Den blodtørstige nabo 1

2017  Den blodtørstige nabo 2

2017  Zombiesplatter Efterskælv bind 1 – Gensyn med Zombiefabrikken

2017  Zombiesplatter Efterskælv bind 2 – SOS fra helvede

2018 Zombiesplatter Efterskælv bind 3 – Tordenstorm

2018 Zombiesplatter Efterskælv bind 4 – Zombiens bid

2018  Zombiesplatter Efterskælv bind 5 – Gorillaens hævn

2018  Zombiesplatter Efterskælv bind 6 – Emmas blod

2018  En nat i monsterhuset

 

 

 

En nat i monsterhuset og andre gys af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 16. september 2018
Et monsterhus, et dødsbo og et tomt nabohus – det er ikke altid at ‘ude er godt, men hjemme er bedst’ Både min nevø og jeg har tidligere med stor fornøjelse læst Lasse Bo Andersens letlæsningsserie Zombie Splatter, så forventningerne var høje til “En nat i monsterhuset og andre gys”. Og heldigvis serverer LBA atter […]
Gorillaens hævn af Lasse Bo Andersen (Zombie Splatter Efterskælv, 5)

Gorillaens hævn og Emmas blod af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 12. maj 2018
“Zombie Splatter Efterskælv” er en underholdende læs-let serie for zombie-elskende børn +8 år. “Gorillaens hævn” og “Emmas blod” er de to sidste bind, henholdsvis bind 5 og 6, i serien, som efterfølger de 10 bind i forløberen “Zombie Splatter”. Det er ikke en serie, man lige kan springe ind i, så jeg anbefaler at starte […]

Tordenstorm / Zombiens bid af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 4. marts 2018
For de 8-11 årige zombie-entusiaster er Lasse Bo Andersens ”Zombie Splatter: Efterskælv” et absolut must. Bøgerne er actionfyldte, humoristiske og tilpas uhyggelige, til at man bliver fanget ind i universet og sluger hvert bind (endda som voksen læser 🙂 ). ”Efterskælv” er fortsættelsen til LBA’s serie ”Zombie Splatter”. Vi følger de samme hovedpersoner: Tom, Johnny, […]

Gensyn med zombiefabrikken af Lasse Bo Andersen

Gensyn med zombiefabrikken / SOS fra helvede af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 12. januar 2018
Jeg læste med stor fornøjelse den første Zombie splatter-serie, så det var en glædelig overraskelse at opdage, at Lasse Bo Andersen er startet på en efterfølger til serien med undertitlen Efterskælv. Og vi starter lige på og hårdt. I “Gensyn med zombiefabrikken” har Tom, Johnny, Emma, Lisa og Rebecca fundet et fristed på en militærbase. […]

Den blodtørstige nabo 1 af Lasse Bo Andersen

af Splintd. 6. september 2017
Oliver og Lucas ser gyserfilm. De syntes det er vildt fedt. Men Olivers mor syntes det er lidt underligt. Olivers søster er vild med en sanger der hedder David, og hun spiller tit hans musik ret højt, hvilket drengene syntes er forstyrrende. Der flytter en nabo ind i et hus ved siden af Oliver, og […]

Den blodtørstige nabo 2 af Lasse Bo Andersen

af Splintd. 6. september 2017
I denne bog, som er andet bind i serien, møder vi igen Oliver og Lucas. De er nu alene hjemme og ved at undersøge, hvad det er der foregår hos den nye nabo. Og da de ved et uheld bliver opdaget, kommer naboen efter dem. Det ender med at de gemmer sig i naboens hus, […]