NYESTE
Født:
1964, Danmark

Lasse Bo Andersen

Opvokset i Skanderborg. Skriver og tegner desuden tegneserier.
Har skrevet og tegnet til Anders And bladet.

Bibliografi

2005  Mysteriet om Atropos’ Saks (børnebog) 

2006  Det spraglede genfærd (børnebog) 

2007  Tusmørkezombien (børnebog)

2016  De tusind skorpioners forbandelse

2016  Tobias og dødsboet (børnebog)

2016  Kødæderen i kælderen (børnebog)

2016  Fanget i flammerne (børnebog)

2016  Juleklipfisk (tegneserie)

2016  Zombieregn (børnebog)

2016  Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg (børnebog)

2017  Kampen i abegrotten (Zombie splatter nr 7)

2017  Døden i Zoo (Zombie splatter nr. 8)

2017  Flugten fra de rådne

2017  Zombiefabrikken

2017  Den blodtørstige nabo 1

2017  Den blodtørstige nabo 2

2017  Zombiesplatter Efterskælv bind 1 – Gensyn med Zombiefabrikken

2017  Zombiesplatter Efterskælv bind 2 – SOS fra helvede

2018 Zombiesplatter Efterskælv bind 3 – Tordenstorm

2018 Zombiesplatter Efterskælv bind 4 – Zombiens bid

2018  Zombiesplatter Efterskælv bind 5 – Gorillaens hævn

2018  Zombiesplatter Efterskælv bind 6 – Emmas blod

2018  En nat i monsterhuset

2018  Vampyrjægernes klub (R.I.P. 1)

2018  Den forsvundne vampyr (R.I.P. 2)

2018  Vampyrens blod (R.I.P. 3)

2019  Zombie splatter fun park 1 – I zombiernes skygge

2019  Zombie splatter fun park 2 – De rådne vender tilbage

2019   Zombie Splatter Fun Park 3  – Zombien med de røde øjne

2019   Zombie Splatter Fun Park 4  – Zombiekongens kald

2019  Flygtningene fra rummet

 

 

 

Flygtningene fra rummet af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 14. juni 2019
Her i huset har vi læst de fleste af Lasse Bo Andersens (1964) bøger med stor fornøjelse og til fælles underholdning for børn og voksne. Vi har gyst i fællesskab over zombier og vampyrer, men denne bog er noget anderledes. En dag lander der et rumskib med nogle rumvæsener til stor bevågenhed for befolkningen. Alle […]

Zombiekongens kald – Zombie Splatter Fun Park 4 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 17. marts 2019
Zombiekongens kald, er fjerde og sidste bog i serien Zombie Splatter Fun Park, af Lasse Bo Andersen (1964). Alt er kaos i Splatter parken, den Hvide Zombie er løs og den styrer tilsyneladende alle de andre Zombier. Samtidig med at vores venner forsøger at smadre deres forfølgere, prøver de at finde den medicin, der kan […]

Zombien med de røde øjne – Zombie Splatter Fun Park 3 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 17. marts 2019
Så er Lasse Bo Andersen (1964), tilbage med næste bog i serien om Zombierne i Splatter Fun Park. Som vanligt tager vi over lige der hvor toeren sluttede. Vores to venner er i virkelig nød, zombierne er gået til angreb på alt levende der rør sig i parken. Det er lykkedes dem at gøre kål […]

De rådne vender tilbage – Zombie Splatter Fun Park 2 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 1. marts 2019
De rådne vender tilbage, er en direkte fortsættelse af “I zombiernes skygge”, og er anden bog af fire i serien Zombie Splatter Fun Park af Lasse Bo Andersen (1964). I første bind efterlod vi Alex på flugt fra Parkens direktør, som tror hun er spion for ZNT (Zombier nej tak). Under sin flugt støder hun […]

I zombiernes skygge – Zombie Splatter Fun Park 1 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 25. februar 2019
I zombiernes skygge, er sidste skud på stammen af zombibøger fra Lasse Bo Andersen, og første bog i Serien Zombie Splatter Fun Park der er en fortsættelse af serierne Zombie Splatter og Zombie Splatter Efterskælv. Byens nye forlystelsespark skal åbne. Temaet er zombier, med alt lige fra zombiejagt med laserguns, paintball-splaterbane, 5D biograf til zombisnask […]

Vampyrens kød og blod R.I.P. 3 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 1. november 2018
Så skal vi ikke vente længere på at få afslutningen på vampyrklubbens eventyr, nu er R.I.P. 3 Vampyrenes kød og blod nemlig kommet på gaden. Vores tre venner kæmper videre, godt hjulpet af Bozidar som viser en helt ukendt side af sig selv. De bliver nødt til at dele sig op, så medens Rasmus og […]