NYESTE
Født:
1964, Danmark

Lasse Bo Andersen

Opvokset i Skanderborg. Skriver og tegner desuden tegneserier.
Har skrevet og tegnet til Anders And bladet.

Bibliografi

2005  Mysteriet om Atropos’ Saks (børnebog) 

2006  Det spraglede genfærd (børnebog) 

2007  Tusmørkezombien (børnebog)

2016  De tusind skorpioners forbandelse

2016  Tobias og dødsboet (børnebog)

2016  Kødæderen i kælderen (børnebog)

2016  Fanget i flammerne (børnebog)

2016  Juleklipfisk (tegneserie)

2016  Zombieregn (børnebog)

2016  Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg (børnebog)

2017  Kampen i abegrotten (Zombie splatter nr 7)

2017  Døden i Zoo (Zombie splatter nr. 8)

2017  Flugten fra de rådne

2017  Zombiefabrikken

2017  Den blodtørstige nabo 1

2017  Den blodtørstige nabo 2

2017  Zombiesplatter Efterskælv bind 1 – Gensyn med Zombiefabrikken

2017  Zombiesplatter Efterskælv bind 2 – SOS fra helvede

2018 Zombiesplatter Efterskælv bind 3 – Tordenstorm

2018 Zombiesplatter Efterskælv bind 4 – Zombiens bid

2018  Zombiesplatter Efterskælv bind 5 – Gorillaens hævn

2018  Zombiesplatter Efterskælv bind 6 – Emmas blod

2018  En nat i monsterhuset

2018  Vampyrjægernes klub (R.I.P. 1)

2018  Den forsvundne vampyr (R.I.P. 2)

2018  Vampyrens blod (R.I.P. 3)

 

 

 

Vampyrens kød og blod R.I.P. 3 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 1. november 2018
Så skal vi ikke vente længere på at få afslutningen på vampyrklubbens eventyr, nu er R.I.P. 3 Vampyrenes kød og blod nemlig kommet på gaden. Vores tre venner kæmper videre, godt hjulpet af Bozidar som viser en helt ukendt side af sig selv. De bliver nødt til at dele sig op, så medens Rasmus og […]

Den forsvundne vampyr R.I.P. 2 af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 14. oktober 2018
Så er fortsættelsen af ‘Vampyrjægernes klub’ kommet, og ‘Den Forsvundne vampyr’ fortsætter lige der hvor vi forlod vores venner Rasmus, Isabella og Philip. Det lykkes de tre venner at komme ind på Baronens gods, men de bliver opdaget, og han pudser sine glubske hunde på dem. Det er lige ved at gå galt men de […]

Vampyrjægernes klub af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 3. oktober 2018
Så er Lasse Bo Andersen  på banen igen med en helt ny trilogi. Første bog i R.I.P. serien hedder ‘Vampyrjægernes klub’, og de to næste ‘Den forsvundne Vampyr’ samt ‘Vampyrens kød og blod’, er lige på trapperne… og det er godt, for når man har læst ‘Vampyrjægernes klub’, kan det kun gå for hurtigt at […]

Vampyrjægernes klub af Lasse Bo Andersen

Vampyrjægernes klub af Lasse Bo Andersen (R.I.P. 1)

af Jette S. F. Holstd. 27. september 2018
Rasmus bor alene med sin mor i den lille by Krejlby. Her sker aldrig noget, og da hans bedste ven, Viggo, ovenikøbet tager på ferie med sine forældre og efterlader Rasmus alene, er han overbevist om, at det bliver den værste sommerferie EVER! Den frygt forøges, da hans mor fortæller, at de skal have Rasmus’ fætter […]

En nat i monsterhuset og andre gys af Lasse Bo Andersen

af Ulla Weishauptd. 21. september 2018
Mangler du lige lidt læsestof op til weekenden, så er “En nat i monsterhuset og andre gys” lige sagen, tre seje historier der nok kan få hårene til at rejse sig på hovedet. Det er tre meget forskellige historier, men de har det til fælles, at død og uhygge spreder sig. Den første – titelhistorien […]

En nat i monsterhuset og andre gys af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 16. september 2018
Et monsterhus, et dødsbo og et tomt nabohus – det er ikke altid at ‘ude er godt, men hjemme er bedst’ Både min nevø og jeg har tidligere med stor fornøjelse læst Lasse Bo Andersens letlæsningsserie Zombie Splatter, så forventningerne var høje til “En nat i monsterhuset og andre gys”. Og heldigvis serverer LBA atter […]