NYESTE

Lasse Bo Andersen

Opvokset i Skanderborg. Skriver og tegner desuden tegneserier.
Har skrevet og tegnet til Anders And bladet.

Bibliografi

2005  Mysteriet om Atropos’ Saks (børnebog) 

2006  Det spraglede genfærd (børnebog) 

2007  Tusmørkezombien (børnebog)

2016  De tusind skorpioners forbandelse

2016  Tobias og dødsboet (børnebog)

2016  Kødæderen i kælderen (børnebog)

2016  Fanget i flammerne (børnebog)

2016  Juleklipfisk (tegneserie)

2016  Zombieregn (børnebog)

2016  Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg (børnebog)

2017  Kampen i abegrotten (Zombie splatter nr 7)

2017  Døden i Zoo (Zombie splatter nr. 8)

2017  Flugten fra de rådne

2017  Zombiefabrikken

2017  Den blodtørstige nabo 1

2017  Den blodtørstige nabo 2

 

 

 

Den blodtørstige nabo 1 af Lasse Bo Andersen

af Splintd. 6. september 2017
Oliver og Lucas ser gyserfilm. De syntes det er vildt fedt. Men Olivers mor syntes det er lidt underligt. Olivers søster er vild med en sanger der hedder David, og hun spiller tit hans musik ret højt, hvilket drengene syntes er forstyrrende. Der flytter en nabo ind i et hus ved siden af Oliver, og […]

Den blodtørstige nabo 2 af Lasse Bo Andersen

af Splintd. 6. september 2017
I denne bog, som er andet bind i serien, møder vi igen Oliver og Lucas. De er nu alene hjemme og ved at undersøge, hvad det er der foregår hos den nye nabo. Og da de ved et uheld bliver opdaget, kommer naboen efter dem. Det ender med at de gemmer sig i naboens hus, […]

Rebeccas hemmelighed og Endestation Z af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 17. juli 2017
Jeg har med stor fornøjelse læst Lasse Bo Andersens herlige serie Zombie Splatter, som er en actionfyldt og humoristisk letlæst serie for de 8-11 årige. Bøgerne er illustrerede af Lasse Bo Andersen, som også har skrevet historien. Vi er nået til seriens sidste to bind: ”Rebeccas hemmelighed” og ”Endestation Z”. Tom, Johnny og Emma forsøger […]

Zombiefabrikken af Lasse Bo Andersen

Flugten fra de rådne og Zombiefabrikken af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 24. maj 2017
Jeg har med stor fornøjelse fulgt med i Lasse Bo Andersens letlæsnings-serie Zombie Splatter, hvor bind 9 og 10 netop er udkommet. Historien udspiller sig i et Danmark, som pludselig er blevet overløbet af zombier. Hovedpersonerne er vennerne Johnny og Tom, som undervejs har slået sig sammen med pigerne Lisa og Emma. De fire unge har […]
Døden i Zoo af Lasse Bo Andersen

Døden i Zoo af Lasse Bo Andersen

af Jette S. F. Holstd. 12. marts 2017
Endnu et actionpakket afsnit i den letlæste zombie splatterserie for de 8 til 11 årige læsere med hang til til gys og splat. Vennerne Johnny og Tom forsøger sammen med søstrene Lisa og Emma at overleve i en zombie-inficeret verden. I sidste bind blev de lukket ind i byens zoologiske have, som blev styret med hård hånd af […]

Juleklipfisk af Lasse Bo Andersen

af Knud Hoved. 20. februar 2017
Dette er en lidt alternativ anmeldelse, da drejer sig om en satirisk tegneserie. Lasse Bo Andersen er både tegner og forfatter på serien. Han har en skarp pen, og hans to hovedpersoner Møller og Thorkild sidder på bænken i parken sommer og vinter og kommenterer dagligdagen dels i parken og dels i den store verden […]