NYESTE
Født:
1984, Danmark

Lars Kramhøft

Dansk forfatter, bosat i København. Har udgivet tegneserier, noveller og ungdomsbøger. I 2013 modtog han sammen med illustratoren Tom Kristensen prisen for årets danske horror udgivelse for den grafiske roman, ‘Fordærvet’. Flere af hans noveller, samt ‘Fordærvet’ (“Made Flesh”), er udgivet i USA.

Bibliografi

2014  Fordærvet

2016  Således forgår alverdens herlighed

2017  Djævlens hjerte

2018  Fandenivoldsk

2019  Frankenstine

2020  Noget frygteligt er altid lige ved at ske

 

 

Noget frygteligt er altid lige ved at ske af Lars Kramhøft

af Jens Markvardsend. 4. juni 2020
Her er tegneserien som enhver ung mand bør læse for at forstå sin egen lidelse og sin egen identitet samt sit ståsted i verden. Det lyder stort, hvilket Lars Kramhøfts fantastiske og frygtelige fortælling også er. Der er helt grundlæggende følelser og spørgsmål på spil i unge fortællers liv, for hvordan positioner man sig som […]

Frankenstine af Lars Kramhøft og Jam Aden

af Splintd. 5. april 2020
Sikke en verden, for her er både hekse, påkaldelser, mennesker der ikke er født men lavet og så er her det helt store emne, nemlig hvad køn man er. Er man hankøn, hunkøn, begge dele? Det er et flot værk som er dystert, fangende, interessant og yderst smukt samtidig. Det er grelt og fantastisk og […]

Djævlens hjerte – Sortekunstens mysterier 1 af Lars Kramhøft

af Splintd. 7. oktober 2018
Okay så er der smæk for skillingen! Dette er første bog i en serie og den er ret så barsk. Det er i den grad et eventyr for voksne og man skal ikke være sart, for man får nogen meget blodige detaljer undervejs når der er kampe, når nogen dør i kamp, når hekse brændes […]

Fandenivoldsk af Lars Kramhøft og Tom Kristensen

af Jens Markvardsend. 17. september 2018
”Fandenivoldsk” beretter om et uhumsk hævntogt hvor mafiaen myrder et bryllupspar midt under bryllupsceremonien, brudeparret genoplives af et par græske guder og nedslagter store dele af mafiaen. Volden er sindssygt udpenslet og dialogen sine steder decideret pervers og vulgær. Som jeg sagde, uhumsk. Der er ikke noget galt i det ene eller det andet, så […]

Fordærvet af Lars Kramhøft

af Jens Markvardsend. 22. november 2017
Fordærvet er præcis sådan man føler sig efter læsning af mareridtet her. Jeg er absolut ikke til horror, i særdeleshed ikke det overnaturlige, men albummet er bare så satans godt gennemført. Inspiration må skaberparret Kramhøft og Kristensen have fundet mange steder, og de når at spille på alle vores fobier, særligt edderkopper dyrker de helt […]

Således forgår alverdens herlighed af Lars Kramhøft

af Jette S. F. Holstd. 13. juni 2016
Tilbage i 2013 vandt Lars Kramhøft sammen med Tom Kristensen Årets Danske Horrorudgivelse for deres fremragende graphic novel “Made Flesh“, der siden er udkommet i USA. Nu er Kramhøft aktuel med sin første selvstændige horrorudgivelse for voksne, novellesamlingen “Således forgår alverdens herlighed – 12 aspekter af ny, nordisk horror” med forord af endnu en prisvinder, […]