NYESTE
Født:
1989, Danmark

Lars Flemming

Lars Flemming er født og opvokset i Næstved. Litterært påvirket af eksistentialismen, herunder Jean-Paul Sartre og Albert Camus. Han debuterede i 2011 med den roste og filosofisk inspirerede roman Fra forår til sommer. Læser til lærer. Udover at skrive og studere, er han også blogger og samfundsdebattør.

Bibliografi

2011  Fra forår til sommer

2012  November

2013  Et ubrydeligt bånd

2014  Algo-gåden

2014  Børnene i Gaza

2015  Verdensåret

 

Verdensåret af Lars Flemming

af Splintd. 30. juli 2015
Digtene handler om forfatterens fødeår. Han sætter ord på hvor taknemmelig han er for at have fået lov at blive født, præcis det år, på det tidspunkt, på det sted, af de forældre. Han formår dog også at være lidt sarkastisk og sætter sin barndom op som værende lidt skærmet for, at det der sker […]