NYESTE
Født:
1968, Danmark

Lars Bukdahl

Født i Risskov ved Århus. Bor på Frederiksberg.

Cand.phil. i litteraturvidenskab. Arbejder bl.a. som anmelder på Weekendavisen, underviser, oversætter og foredragsholder. “Udvalgte trompeter” er en folder på 6 sider i serien A8 og indeholder en række selvopfundne ord og Bukdahlismer.

Bibliografi

1987  Readymade! – stævnemøder og moderne digte (digte)
1988  Guldhornene
1989  Mestertyvenes tid (digte)
1990  Brat Amerika
1990  Kys mig – digte til K. (digte)
1991  Skyer på græs (digte)
1994  Spiller boccia med kongen (digte)
1996  Næseblod i Sofus City (digte)
1997  Rimses den Ene og Remses den Anden (digte)
2001  116 chok for sheiken (digte)
2003  Udvalgte trompeter (prosa)
2004  Mars er for tabere (børnebog)
2005  LarsLars (børnebog)
2006  GO-GO! READY MADE 2-3 (digte)
2008  Alfabeter fra Pluto (digte)
2008  Nærbilleder (prosa)

 

Mars er for tabere af Lars Bukdahl

af Susanne Hilligsø Sørensend. 21. oktober 2016
Billy Bob Malone er elev på Nasas super hemmelige OG usynlige astronautskole. Hver morgen skal han forcere 3400-og-nogle trin for at komme op til undervisningslokalerne. Også i dag. “Billy Bob var morgensur helt ned i tæerne. Ikke af nogen særlig grund. Ud over at det var mandag og at klokken var tyve minutter i otte. […]

LarsLars af Lars Bukdahl

af Christina Andersend. 26. april 2014
Jeg lider af konceptangst, når det kommer til bøgernes verden. Når jeg kan læse om en billedbog, at tegningerne blev lavet først, så blev der skrevet 10 ord ned ud fra hver af tegningerne, derefter blev ordene puttet i en sæk og samlet op i tilfældig orden, og SÅ blev teksten skrevet ud fra ordene […]

Alfabeter fra Pluto af Lars Bukdahl

af Knud Larnd. 25. december 2008
Den altid pludrende Bukdahl går igen i selvsving over ingenting og alting. I ”Alfabeter fra Pluto”, der består af 29 alfabeter, et for hvert bogstav, tænker man uvilkårligt igen og igen: ”Og?” Misforstå mig ikke, det er stærkt underholdende at læse disse morsomme ordsammensætninger og glimtvise objektbilleder, tag f.eks.: ”Notesbøger/Olivetti-maskine/Pibelighter”. Vi ved jo godt hvad […]