NYESTE
Født:
1979, Sverige
Fotograf:
Anna-Lena Ahlstrøm

Kristina Ohlsson

Svensk kriminalforfatter bosat i Vasastan, Stockholm. Sikkerhedspolitisk rådgiver ved Rikspolisstyrelsen.

Bibliografi

2009  Askepot

2010  Tusindfryd

2011  Skytsengle

2012  Paradisoffer*

2014  Davidsstjerner

2017  Syndfloder

 

Syndfloder af Kristina Ohlsson

af Splintd. 16. november 2017
Næste bog i serien. Sjette bog helt præcist i serien om Fredrika Bergman og Alex Recht. Selvstændig bog, så du behøver ikke som sådan at have læst nogen af de foregående, men har du læst nogen af dem vil jeg tro du ligesom jeg vil mene man blot kommer godt tilbage i forfatterens verden af […]

Mios blues af Kristina Ohlsson

af Splintd. 9. april 2016
Hvad stiller man op når man bliver truet på livet? Hvem skal man få til at hjælpe sig når man ikke ved hvem man kan stole på? Og hvad gør man når en mafiaorganisation er ude efter en og også truer ens familie? Martin skal finde Mio. Et fireårigt barn der er forsvundet. Men hvordan? […]

Lotus Blues af Kristina Ohlsson

af Jens Markvardsend. 22. september 2015
Præmissen for gængs spændingslitteratur er, at for at leve op til genreprædikatet skal det per definiton være spændende. Hvilket mængder at tvivlsomme værker desværre alt for sjældent er. I tilfældet Lotus Blues er der reelt intet positivt er at melde. Problemerne starter allerede ved forlagets omtale af bogen forud for udgivelsen. Helt urimelig er den […]

Askepot af Kristina Ohlsson

af Maderd. 19. februar 2015
En lille pige forsvinder i toget efter en togrejse sammen med sin mor. Moderen bliver distraheret af en kvinde på en perron der har et problem, og dette opholder hende så hun ikke når toget, og hendes lille datter er alene i toget. Da hun når hovedbanegården er datteren forsvundet sporløst. Kun hendes sandaler ligger […]

Davidsstjerner af Kristina Ohlsson

af nordstrandend. 20. november 2014
Dette var mit første bekendtskab med Kristina Ohlsson – og sikke en moppedreng af en bog, der kom ind af døren. Men trods de mange, mange sider – vendte bladene sig stille og roligt af sig selv, og inden jeg fik set mig så snip-snap-snude, så var den historie ude. Bogen tager afsæt i en […]

Davidsstjerner af Kristina Ohlsson

af Saspigend. 5. november 2014
Axel og Fredrika står over for et mord på en pædagog og 2 forsvundne drenge. Hænger sagerne sammen eller? En dag i Januar bliver en pædagog myrdet foran Salomonskolen i Stockholm og samme dag forsvinder to drenge fra samme skole. Meget tyder på, at der tale om en hadforbrydelse da det er to jødiske drenge, […]