NYESTE
Født:
1971, Danmark
Fotograf:
Søren Rønholt, 2013

Kristian Ditlev Jensen

Født i Holbæk.

Har siden 1990 til i dag studeret følgende: Ved Københavns Universitet litteraturvidenskab, engelsk litteratur, almen og anvendt sprogvidenskab. Ved Aarhus Universitet kognitiv semiotik. 1995-97 på forfatterskolen. Siden journalist og kommentator på Politiken, Berlingske tidende, Dagbladet Dagen, Ud & Se. Medvirker i DR2 programmet smagsdommerne. I 2007 folketingskandidat for Ny Alliance. Ugift, ingen børn.

Bibliografi

2001  Det bliver sagt (biografi) 

2002  Røde kager & grøn te (essays) 

2004  Livret

2005  Får 302 (drama) 

2005  Rigets Tilstand (drama) 

2007  Ord i Orientekspressen (rejsebeskrivelse) 

2013  Det bliver sagt (udvidet udgave) 

 

Det bliver sagt (udvidet udgave) af Kristian Ditlev Jensen

af Vibeke Holm Andersend. 2. januar 2014
Kristian Ditlev Jensen udgav denne bog i 2001 – nu (2013) er den kommet i en ny udgave med et efterskrift, hvor han fortæller om tiden siden første udgivelse og reflekterer over bogens betydning – for ham selv og for andre. Han fortæller i bogen om det at være offer for en pædofil igennem 3 […]

Det bliver sagt af Kristian Ditlev Jensen

af newyorkcitygirld. 2. juni 2009
“Det bliver sagt” er Kristian Ditlev Jensens meget roste bog om hans tre år i helvede, hvor han blev misbrugt af en pædofil vaneforbryder. Kristian Ditlev Jensen vokser op i et arbejderhjem i Holbæk. Via en legekammerat introduceres Kristian som barn af Gustav, der er ca. 30 år. I starten er alt godt, Gustav giver […]