NYESTE
Født:
1938, Danmark
Fotograf:
KH Foto, 2012

Klaus Høeck

Født i København. Bor på Fyn.

Studier i medicin og filosofi ved Københavns Universitet. 1966: Debuterer med digtsamlingen “Yggdrasil. Indvendig rejse udvendig”

Læs mere her.

Bibliografi

1966  Rejse 1: Yggdrasil (digte) 

1972  Rejse 2. Lejre (digte) 

1972  Rejse 3: Alpha (digte) 

1973  Rejse 4: Omega (digte) 

1973  Rejse 5: Hymne (digte) 

1974  Transformations (digte) 

1976  Pentagram (digte) 

1977  Projekt Perseus (digte) 

1977  Ulrike Marie Meinhof (digte) 

1978  Skygger (digte) 

1978  Topia (digte) 

1979  Dylan forever (digte) 

1979  Winterreise (digte) 

1981  Canzone (digte) 

1981  Sorte sonetter (digte) 

1983  Metamorphoses (digte) 

1984  Marienbad (digte) 

1987  Blackberry winter (digte) 

1987  Lukas O’Kech

1988  Udvalgte digte (digte i udvalg) 

1989  Heptameron (digte) 

1991  Salme (digte) 

1992  Eventyr (digte) 

1995  1001 digt (digte) 

1997  Honeymoon (digte) 

1998  The Woods (digte) 

2001  In nomine (digte) 

2006  Heartland (digte) 

2008  Palimpsest (digte) 

2012  Live (digte) 

2015  Legacy (digte)

 

Legacy af Klaus Høeck

af Splintd. 18. oktober 2015
En mursten af den anden verden. Tung, lang og egentlig ikke særlig interessant. Klaus Høeck er blevet en ældre herre og vil nu lave en afslutning eller sammenbinding af alle sine værker og har derfor skrevet disse nye digte. En stor sammensurium af tanker om livet som det har været, som det er og som […]

Live Af Klaus Høeck

af falsledd. 30. januar 2013
“More Live than ever.” “A fucking poet.” ”Man behøver jo heller ikke kigge på alle træerne i en skov for at få fornemmelsen af, at man er i en skov. Og på samme måde vil jeg gerne have, man læser mine værker. Som gik man en tur i skoven.” Klaus Høeck. En ny murstens-digtsamling af […]