NYESTE
Født:
1955, Danmark

Kirsten Ahlburg

Kirsten Ahlburg (f. 31. august 1955) er fra Esbjerg og blev uddannet som lærer i 1982.

Efter mange års undervisning af udlændinge i dansk startede hun egen psykoterapeutisk klinik op, og har virket som rådgiver- og skribent for flere blade og magasiner i samme kapacitet. Fra 2007 har hun helliget sig forfattergerningen fuldtid. Debuterede som forfatter i 1985.

Bibliografi

1985  Skal vi danse

2011  Skibet – historien om Noas ark (fra 7 år)

2011  Fif er en fe (børnebog)

2011  Kurven – historien om Moses i kurven (fra 7 år)

2011  Nice eller nederen (fra 10 år)

2011  Nis i Tivoli (børnebog)

2011  Nis og anden (børnebog)

2013  Derude, hvor kragene vender (billedbog)

2013  Det kan du selv gøre (billedbog)

2013  Drengen, der ikke ville sige undskyld (billedbog)

2013  Lars Tyndskids mark (billedbog)

2013  Noget om – at køre (billedbog)

2013  Noget om – ferie (billedbog)

2013  WTF (ungdomsbog)

2014  Et nyt liv (let at læse)

 

 

Emmas pinlige og totalt hemmelige dagbog af Kirsten Ahlburg

af Splintd. 25. februar 2016
Det er ikke nemt at være 13 år. Og nu skal ens kæreste flytte, helt til Norge… Det jo bare ikke i orden. For så man jo tvunget til at slå op selv om man ikke vil. Og ens konfirmation er lige rundt om hjørnet. Det er fedt at en god veninde kan komme med, […]

Et nyt liv af Kirsten Ahlburg & Morten Ahlburg

af Jette S. F. Holstd. 29. marts 2015
Det er snart et år siden, at Thomas far begik selvmord. Tiden efter har været svær for både moren og Thomas, som bliver mobbet brutalt i skolen af Bjørn og hans slæng, og som samtidig lider af angst som følge af farens død. Så får moren et job i Sønderjylland, og pludselig bor de i […]

WTF af Kirsten Ahlburg & Morten Ahlburg

af Susanne Hilligsø Sørensend. 6. oktober 2014
“Det var sygt kedeligt i går. Jeg sad bare og hang på stolen og ventede på, at tiden skulle gå. Og den gik såååå langsomt! Hold kæft, hvor jeg ikke gad! Indimellem sagde mor, at jeg skulle sætte mig pænt op i stolen. Så rettede jeg mig op. Farmor spurgte, om jeg var syg eller […]

Lars Tyndskids mark af Kirsten Ahlburg

af Ulla Weishauptd. 2. august 2013
Lars har en dejlig bod på torvet, og hver onsdag står folk i lange køer for at få fat i goderne. “det smager som dengang jeg var barn” siger en gammel mand der har taget en bid af Lars’ store gulerod. “En ad gangen” råber Lars, da folk maser sig frem “Her er jo nok […]