NYESTE
Født:
1974, Danmark
Fotograf:
Simon Klein Knudsen

Kim Blæsbjerg

Født og opvokset i Lemvig.

Har boet i København fra 1994. Bor på Vesterbro.
Uddannet fra Forfatterskolen i 1997. Cand.mag. i dansk.

Læs mere på Forfatterweb

Bibliografi

2002  Fælder (noveller)
2003  Niels Bohrs kærlighed
2007  Rådhusklatreren
2010  Pyramiden
2011  Flugten (ungdomsroman)
2016  Desertørerne (1)

2017  Desertørerne (2)

 

 

Desertørerne 2 af Kim Blæsbjerg

af mariemaried. 13. juli 2017
Andet bind i Kim Blæsbjergs trilogi “Desertørerne” starter nogenlunde, hvor vi slap dem sidst. Forholdet mellem Mark og Lea er gået støt ned af bakke siden de flyttede sammen, og nu er Lea flyttet hjem i sin egen lejlighed igen. Det ved den øvrige Kappel Bruhn familie dog ikke, hverken Lea eller Mark har lyst […]

Desertørerne af Kim Blæsbjerg

af Christian Møgeltoftd. 29. november 2016
”Desertørerne” er første bind i et trebindsværk” om den unge Mark og hans relationer til den hovedrige Kappel Bruhn-familie, der slår sine folder i den globale modebranche. Tiden er sidst i 00’erne, Danmark er præget af finanskrisen og landets deltagelse i krigene i Irak og Afghanistan. Det vil føre for vidt at berette udførligt om […]

Desertørerne af Kim Blæsbjerg

af mariemaried. 11. november 2016
“Desertørerne” er historien om en stor familiedrevet virksomhed. Faderen Christian Kappel Bruhn er virksomhedens og familiens overhoved. Han overtog selv tekstilvirksomheden fra sin far og har siden både udvidet produktionen samt åbnet butikker i mange lande, heriblandt Kina. Christian er gift med designeren Julie og sammen har de 5 børn: Ældste datter er Malene, der […]

Pyramiden af Kim Blæsbjerg

af Ulla Weishauptd. 10. april 2011
Om jeg kan lide bogen det ved jeg faktisk ikke, den er på en gang frastødende og pirrende. I begyndelsen synes jeg den er noget langtrukkent og spækket med faktuelle oplysninger om alt lige fra musik, bøger og skuespil til film og skuespillere. Men fra del 3 ca. midt i bogen sker der en radikal […]

Pyramiden af Kim Blæsbjerg

af mariemaried. 8. marts 2011
“Pyramiden” starter i New York i 1975, hvor den unge Mitchell vælger at flygte fra byen og derved fra sin far. Han ankommer til Amsterdam, hvor han forsøger at bygge et nyt liv op under nyt navn. Det er dog først da han møder den unge danske skuespiller Malene, at han for alvor tager livet […]

Rådhusklatreren af Kim Blæsbjerg

af Lars Poulsend. 25. august 2009
”Rådhusklatreren” er historien om William Lundstrøm, og det er historien om Williams familie. William selv blev født i 1970 og voksede op på Vesterbro i København. Jeg blev grebet af forfatterens fortællestil. For selv om kronologien i historien er en by i Rusland, så flyder fortællingen stille og roligt frem. Vi lærer hele familien at […]