NYESTE
Født:
1947, New Zealand

Keri Hulme

Født i Christchurch, New Zealand.

Modtog Booker-prisen i 1985 for “The Bone People” (da. Marvfolket)

Læs mere her.

Bibliografi

1982  The Silences Between (digte) *

1983  Marvfolket

1985  Lost Possessions (digte) *

1986  Te Kainau / The Windeater (noveller) *

1992  Strands (digte) *

2004  Stonefish (noveller) *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Marvfolket Af Keri Hulme

af Christina Andersend. 20. september 2001
Bare tanken om denne roman kan give mig en klump i halsen. Den har boret en hule i mit hjerte, hvor den ligger i altid summende dvale. “Marvfolket” er favoritbogen. En roman jeg har givet i gave igen og igen. En ikke særlig elskelig kvinde med huleboer-tendenser og smag for alkohol har bygget og bosat […]