NYESTE
Født:
1976, Danmark
Fotograf:
Mette Lyck

Kenneth Bøgh Andersen

Opvokset i Ringsted. Bor i København.

Uddannet skolelærer. Fuldtidsforfatter fra 2007.

Bibliografi

2000  Skakmat (ungdomsbog)
2000  Tågemandens død (ungdomsbog)
2000  Åbningen (ungdomsbog)
2001  Slaget i Caïssa (samlet udg.)
2002  En rejse gennem natten. Carmarde fortæller (noveller)
2003  De hvide mænd
2004  Himmelherren: Drengen med de violette øjne (ungdomsbog)
2005  Djævelens lærling. Den store djævlekrig 1  (ungdomsbog)
2005  Det sultne maleri og andre gys (let at læse)
2006  En rejse gennem natten 2 (noveller)
2006  Evig hævn og andre gys (let at læse)
2007  Tissemyrens bid. Antboy 1 (børnebog)
2007  Operation Skæbnespil. Antboy 2 (børnebog)
2007  Maskespil. Antboy 3 (børnebog)
2007  Dødens terning. Den store djævlekrig 2  (ungdomsbog)
2007  Sisdæ sjangsæ (billedroman)
2008  Det gemmer sig i mørket og andre gys (let at læse)
2008  Juleønsket (fra 6 år)
2009  Den forkerte død. Den store djævlekrig 3 (fra 10 år)
2010  Ondskabens engel. Den store djævlekrig 4
2013  Julemandens død
2014  Tempus Fugit (ungdomsbog)
2015   Den faldne engel. Den store djævlekrig 5

 

Den faldne engel af Kenneth Bøgh Andersen

af Jette S. F. Holstd. 9. november 2015
Da Kenneth Bøgh Andersen afsluttede serien ”Den store djævlekrig” tilbage i 2010, tror jeg, vi var mange, som ønskede, at han ville overveje sin beslutning én gang til. Og heldigvis fortrød Kenneth Bøgh Andersen, så vi nu kan læse femte bind i serien om Filip Engell – den velopdragne og høflige dreng, som ved et […]

Julemandens død af Kenneth Bøgh Andersen

af Splintd. 3. marts 2015
Julekalender med hele 25 dage. Så passer den jo til flere steder i verden, selv om det er en dansk bog. Så det er egentlig smart tænkt. Vi starter med 1. december og det går hårdt for sig med det samme. Julemanden bliver forgiftet af nogle brunkager og dør. Hvem mon har givet ham dem? […]

Den store djævlekrig 1: Djævelens lærling af Kenneth Bøgh Andersen

af Marit Haugaardd. 23. juni 2011
Er der forskel på ondskab? Og kan man være for ond til Helvede? Dydsmønsteret Filip ender i Helvede, fordi han ved en fejltagelse er udset til at være Djævelens arvtager, Lucifer II. Djævelen er nemlig dødeligt syg og vil personligt optræne sin efterfølger, men med Filip får han sin sag for. Filip med efternavnet Engell […]

Den store djævlekrig 4: Ondskabens engel af Kenneth Bøgh Andersen

af Carina Sørensend. 23. marts 2011
”Det var fem nætter siden, Filip sidst havde været ude i byen. Da havde djævlestaden været pyntet festligt op i anledning af Skarnstregsfestivalen, og humøret havde – trods de skræmmende rygter, der svirrede – været højt. Men alt det havde fået en brat afslutning, og byen var nu nærmest pakket ind i en underlig, lamslået […]

Den store djævlekrig 1: Djævelens lærling af Kenneth Bøgh Andersen

af Charlesd. 8. december 2010
”Djævelens Lærling” er på en gang en tankevækkende historie og en underholdende spændingsroman. Hos læseren kan den give grobund for interessante tankeeksperimenter samt filosofering over begreberne godhed og ondskab, alt imens man fordybes i en noget usædvanlig fantasyverden. Drengen Filip bliver, på trods af at være havnet i Helvede ved en fejl, forsøgt oplært af […]

Den store djævlekrig 3: Den forkerte død af Kenneth Bøgh Andersen

af Jette S. F. Holstd. 15. juni 2009
Jeg er blevet fuldstændig grebet af Kenneth Bøgh Andersens serie “Den store djævlekrig”, hvor bind 3 “Den forkerte død” for nylig er udkommet. Hovedpersonen er drengen Filip, som på trods af at han er yderst artig i første bog endte i Helvede. Her blev han heldigvis gode venner med bl.a. Lucifer og kunne vende tilbage […]