NYESTE
Født:
1960, Danmark

Keld Broksø

Journalist og forfatter. Opvokset i Hvidovre. Studeret i Århus og København, nu bosat i Hvidovre. 89-98 journalist på Jyllands Posten. Har i dag eget kommunikationsfirma. Skriver indenfor spændingsgenren men har også skrevet faglitteratur og en børnebog.

Bibliografi

1998  Vraggods

1999  Rovdrift

2002  Hvad kan Olivia blive? (børnebog)

2011  Pengemuren

2014  Missilhotellet

2017  Koldfronter

2019  Fjendespor

 

Fjendespor af Keld Broksø

af Ulla Weishauptd. 5. oktober 2019
Fjendespor er den 6. spændingsroman af Keld Broksø, og handlingen bærer præg af at Keld Broksø har stort kendskab til Albanien og Balkan, og har researchet grundigt inden han har skrevet bogen. Kriminalbetjent Stefan Kushova Andersen er i New York på et FBI kursus, da han ufrivilligt bliver kastet ind i en blodfejde mellem Albanske […]

Koldfronter af Keld Broksø

af Lars Poulsend. 15. januar 2017
I Keld Broksøs femte roman, “Koldfronter”, starter spændingen på første side, og slutter først 544 sider senere. I Berlin rammer en gravemaskine en gammel bombe under en udgravning til noget nybyggeri. Bomben springer, gravemaskinen bliver til skrot, og føreren bliver sprængt i småstumper. I bombekrateret finder man et lille uskadt(!) sølvetui med nogle gamle dokumenter. […]