NYESTE
Født:
1975, Danmark

Katrine Engberg

Udover forfatter er Katrine Engberg også instruktør, showdancer og koreograf.

Gift med Timm Vladimir.

Bibliografi

2007  Der findes syv verdenshjørner (en rejsedagbog)

2012  Klap i, hest! (biografi)

2016  Krokodillevogteren

2017  Blodmåne

2018  Glasvinge

 

Blodmåne af Katrine Engberg

af Lars Poulsend. 12. april 2018
Efter sin debut med “Krokodillevogteren”, der var udmærket, men ikke noget særligt, er Katrine Engberg tilbage med “Blodmåne”. Denne gang er Jeppe Kørner og Anette Werner tilbage, i en spændende krimi med en virkelig ærgerlig slutning. En mand bliver fundet død i en snedrive i Ørstedparken. Politiet tror, at det drejer sig om en hjemløs, […]

Krokodillevogteren af Katrine Engberg

af Lars Poulsend. 6. april 2018
Der er forskellige slags krimier. Den hvor læseren gætter det hele med det samme, og slæber sig gennem resten af bogen i håb om at en flok småt begavede politifolk også finder ud af hvem der gjorde hvad, og så er der dem hvor jeg gætter og gætter, og alligevel ikke finder ind til mysteriets […]