NYESTE
Født:
1971, USA

Karin Slaughter

Bor i Atlanta, USA.

“Beyond Reach” er udgivet under titlen “Skin Privilige” uden for USA.

Bibliografi

2001  Mord for øje

2002  Svigt

2003  Kold frygt

2004  Hævneren

2005  Vantro

2006  Mørk treenighed

2007  Hvid død

2008  Bortført

2008  Martin Misunderstood *

2010  Brudt

2010  Genesis

2011  Dybt fald

2012  Forbryder

2013  I skjul

2014  Hævntørst

2015  De smukkeste

2016  En holdt kvinde

 

Den gode datter af Karin Slaughter

af Lars Poulsend. 14. oktober 2017
Forlaget beskriver bogen som “en bloddryppende og nervepirrende psykologisk thriller”, og jeg forsøger stadig at forstå hvorfor. “Den gode datter” er ikke specielt bloddryppende. Javist, der bliver slået nogle mennesker ihjel, men så bloddryppende er det altså heller ikke. Slaughter viser læseren det der er nødvendigt, men svælger ikke i unødvendigt blodige detaljer. Det med […]

En holdt kvinde af Karin Slaughter

af Christian Møgeltoftd. 9. maj 2017
Karin Slaughters nyeste epos med Will Trent og Sara Linton befinder sig i gråzonen mellem krimi og roman, og det er ment absolut positivt. På den ene side er handlingen voldsomt spændende og vanvittigt blodig. En tidligere strisser findes myrdet i en forfalden bygning med et dørhåndtag i halsen. Gulvet sejler i blod, men det […]

Hævntørst af Karin Slaughter

af nordstrandend. 2. januar 2015
Jeg har læst mange af Karin Slaughters krimier i serierne “Will Trent Series” og “Grant County Series”, og også et par af hendes enkeltstående bøger som f.eks. “Martin Misunderstood” . Mine forventninger til “Hævntørst” var skyhøje, da Karin Slaughter forstår at underholde. Bogen foregår i Atlanta, hvor garvede politifolk rotter sig sammen for at finde […]

Hævntørst af Karin Slaughter

af Christian Møgeltoftd. 22. oktober 2014
“Morgenen brød frem over Peachtree Street. Solen skar sig skarpt gennem byens centrum med de mange byggekraner, der stod klar til at trække skyskrabere, hoteller og konferencecentre op af jorden. Rimfrosten bredte sig som spindelvæv ud over græsset i parkerne, tågedisen drev gennem gaderne, og træerne rettede langsomt ryggen. Byens våde indvolde strakte sig mod […]

Forbryder af Karin Slaughter

af Christian Møgeltoftd. 20. juni 2014
For fans af Karin Slaughter er “Forbryder” et must. Her oprulles forhistorien til flere af de faste hovedpersoner i serien om de mange modbydelige mord i sydstatsmillionbyen Atlanta. Kort fortalt er den flotte, hjertensgode, ordblinde FBI-agent Will Trent kæreste med den smukke børnelæge og tidligere retsmediciner Sara Linton. Wills barske chef Amanda og dennes pensionerede […]

Vantro af Karin Slaughter

af Christian Møgeltoftd. 13. juni 2014
Makker-og kæresteparret Sara Linton & Jeffrey Tolliver snubler bogstaveligt over denne betændte sag, fyldt med religiøs fanatisme, kvindehad og ganske gement pengebegær. I en skov finder vores to helte et luftrør, som fører ned til en kiste, hvori ligger en ung kvinde. Levende begravet. Og død for ganske nyligt. Kvinden var gravid og tilhørte en […]