NYESTE
Født:
1973, Danmark

Kamilla Hega Holst

Debuterede i 2003 med børnebogen “Den sovende sangerinde”, som hun fik Kulturministeriets Børnebogspris for.

Læs mere her.

Bibliografi

2003  Den sovende sangerinde (fra 6 år) 

2008  Metilies underjordiske rejse (fra 9 år) 

2010  En kærlighedshistorie

2012  Sort

2015  På træk

 

På træk af Kamilla Hega Holst

af e-laeserend. 27. oktober 2015
Titlen på bogen ”På træk” betyder måske, ifølge forfatteren, at hovedpersonen Kaya hele tiden er på vej et sted hen. Bogen har to tidslinier, en som fortæller, hvordan Kaya er nået til nutiden – og en som fortæller om nutiden. Kaya har fået to børn, Liva og Leo, sammen med Carsten, som efterfølgende har forladt […]

Sort Af Kamilla Hega Holst

af e-laeserend. 9. juli 2012
Bogen er meget hurtigt læst, sproget flyder fint, men indholdet er efter min mening noget tyndt. Bogens hovedperson Sanne har som 30-årig fået kontakt til den to år yngre Jesper via nettet, på baggrund af en videosekvens af hendes blottede mave. Hun har aldrig tidligere haft et forhold til en mand, og da Jesper tilbeder […]

En kærlighedshistorie Af Kamilla Hega Holst

af mariemaried. 9. juli 2010
Laura går hjemme med sit lille barn på Nørrebro og prøver at få styr på tilværelsen. Men det kan være svært, når manden ofte er ude og moderen ikke er den fødte babysitter, så Laura forsøger det bedste hun kan med at tackle moderrollen. En rolle hun ikke helt ved, om hun magter. I lejligheden […]