NYESTE
Født:
1972, USA

Kami Garcia

Kami Garcia (født 25. marts 1972) voksede op nær Washington D.C., er uddannet og har arbejdet som lærer i samme by.

Bor nu i Los Angeles og arbejder ved siden af forfatterskabet som deltids underviser i forbindelse med læsegrupper for børn og unge. Skriver “Beautiful Creatures” serien sammen med Margaret Stohl.

Bibliografi

2009  Beautiful Creatures: Stormvind (fantasy) 

2011  Beautiful Chaos (fantasy) *

2011  Beautiful Creatures: Mørke (fantasy) 

2011  Dream Dark (fantasy) *

2012  Beautiful Redemption (fantasy) *

2012  Red Run (fantasy) *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Beautiful Creatures: Stormvind af Kami Garcia

af Christina Andersend. 21. maj 2013
Ethan går på highschool (gymnasium) i den lille sydstatsby Gatlin og han kan næsten ikke vente til han er færdig og kan flygte væk fra byen, hvis årlige højdepunkt er en genopførelse af et slag fra den amerikanske borgerkrig. Skolens elever er skarpt delt op mellem de populære og de ikke populære. Populære drenge tæller […]