NYESTE
Født:
1962, USA

Justin Cronin

Amerikansk forfatter, født i New England, professor i engelsk ved Rice University i Houston, Texas.

Bibliografi

2002  Mary and O’Neil (noveller ) *

2004  The Summer Guest *

2010  Den første

2012  De tolv

2016  Spejlbyen

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Spejlbyen af Justin Cronin

af Bjarne Jensend. 6. november 2016
Justin Cronins episke mesterværk om verdens undergang kommer til sin afslutning i ‘Spejlbyen’. Trilogien startede med ‘Den Første’ (2010), hvor vi fik historien om de mislykkede menneskeforsøg, der havde til mål at redde kræftsyge. Militæret kom ind over og så døde verden, da de vampyragtige forsøgspersoner slap løs og dræbte alt, eller gjorde deres ofre […]

Den første af Justin Cronin

af Bjarne Jensend. 17. april 2016
Mens jeg læste ‘Den første’ for fjerde gang, brugte jeg en del tid på at overveje, om det ikke er BOGEN, altså yndlingsbogen over dem alle. Jeg kom også til at tænke på, hvordan jeg mon får la­vet en anmeldelse, der gerne skulle virke som en salgstale og ikke får jaget folk væk, når de […]

De tolv af Justin Cronin

af Bjarne Jensend. 31. marts 2014
”De Tolv” er andet bind i Justin Cronins ”The Passage Trilogy”, hvor første bind, ”Den Første” (The Passage) udkom i 2010 og sidste bind,”’The City Of Mirrors” skulle udkomme sidst i 2014. Jeg blev fanget af coveret til ”Den Første” samt Stephen Kings anbefaling. Meget kortfattet er verden på kort tid nærmest lagt øde pga. […]

Den første af Justin Cronin

af Carina Sørensend. 29. maj 2011
“Før hun blev Pigen fra det Ukendte – Hende, Der Kom Gående, Den Første, Sidste og Eneste, som levede i 1.000 år – var hun bare en lille pige i Iowa ved navn Amy Harper Bellafonte.” Således starter historien om Amy, der er hovedpersonen i første del af en storslået trilogi. Da Amy bliver efterladt […]