NYESTE
Født:
Danmark
Fotograf:
Les Kaner

Julie Hastrup

Født i Ringkøbing. Opvokset og bor i København.

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har blandt andet arbejdet på TV2/Lorry og Danmarks Radio.

Bibliografi

2009  En torn i øjet

2010  Det blinde punkt

2011  Blodig genvej

2013  Portræt af døden

2015  Farlig fortid

2017  Mirakelmanden

2018  Blodspor

 

Blodspor af Julie Hastrup

af Lars Poulsend. 9. december 2018
Det er sjældent at man læser en krimi, hvor man samtidig bliver præsenteret for en problemstilling fra “virkeligheden”, men det er hvad Julie Hastrup gør i “Blodspor”. Til trods for at forfatteren giver sig god tid til at fortælle sin historie i “Blodspor”, formår hun alligevel at holde sin læser fanget hele vejen igennem. At […]

Blodspor af Julie Hastrup

af Ulla Weishauptd. 15. oktober 2018
Blodspor er Julie Hastrup (1968) syvende selvstændige krimi i serien om Rebekka Holm. Selv om bogen sagtens kan læses selvstændigt, får man dog en bedre personforståelse, hvis man læser de forrige bøger, da bogen ikke kun er plottet, men også handler om Rebekka og hendes liv og de bryderrier, hendes liv byder på. Handlingen i […]

Mirakelmanden af Julie Hastrup

af Lars Poulsend. 2. august 2018
En fin krimi med vægt på den gode historie og opklaringsarbejdet. Slutningen er lidt for langt ude, og ødelægger desværre lidt helhedsindtrykket. Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig […]

Mirakelmanden af Julie Hastrup

af tanjasend. 1. april 2017
Jeg er ret vild med Julie Hastrups serie om Rebakka Holm og havde med spænding set frem til at modtage denne bog, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Rebekka Holm er tilbage for fuld skrue og træder igen i karakter som en selvstændig og stærk kvinde, som ikke lader sig kue eller holde tilbage af […]

Farlig fortid af Julie Hastrup

af Kamilla2706d. 24. august 2015
“Farlig fortid” starter en kold februarnat, en ambulance kører galt med en livstids fange. Den ene ambulance redder dør på stedet, imens den anden bliver hårdt kvæstet. Livstids fangen stikker af over markerne. Allerede den næste morgen bliver en landmand fundet død ude i stalden, på sin egen gård, med en høtyv stukket i brystet […]

Farlig fortid af Julie Hastrup

af Maderd. 9. marts 2015
Rebekka Holm er tilbage i sin barndomsby. Hun har lige mistet sin far og hun døjer meget med sin sorgproces. Hun har svært ved at være sammen med sin mor og huset vrimler med minder efter hendes far. Da der sker et mord på den lokale sognepræst, ser Rebekka chancen for at komme lidt væk […]