NYESTE
Født:
1953, England

Judith Lennox

Født i Hampshire, England.

Bibliografi

1991  The Glittering Strand *

1993  The Italian Garden *

1994  The Secret Years *

1996  Vinterhuset

1997  I kærlighedens vold

1998  Fodspor i sandet

1999  Skyggebarnet

2000  De mørkøjede piger

2002  Navnet på ruden

2003  Middlemere

2005  Alle mine søstre

2006  Fodtrin i mørke

2008  Floden og havet

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Floden og havet af Judith Lennox

af Jette S. F. Holstd. 19. april 2009
Kan man forelske sig ved første blik? Og kan en sådan forelskelse overleve gemte hemmeligheder? Den allerførste gang Richard Finborough ser Isabel, forelsker han sig vildt og inderligt i hende. Intet kan bremse ham, før han får hende – selvom der er mange gode grunde til, at de ikke skal være sammen. Ikke mindst de […]

Fodtrin i mørke af Judith Lennox

af Jette S. F. Holstd. 19. april 2009
Som 20-årig bliver Bess enke og må efterlade sin søn i Indien, til hun kommer på fode igen. Men intet går som planlagt. “Fodtrin i mørke” er en underholdende familiefortælling med kærlighed og dramatik, om Bess der som meget ung bliver gift med den livsglade Jack fra den fornemme familie Ravenhart. De får sammen sønnen […]

Fodspor i sandet af Judith Lennox

af mariemaried. 6. december 2006
Romanen “Fodspor i sandet” kredser om familien Mulgrave. Vi møder dem første gang i 1920 og følger dem frem til 1960. Det er især familiens tre børn, der er udgangspunktet, og som vokser op i en for datiden atypisk familie, hvor nomadelivet er hverdagen. De flytter fra land til land, men tvinges til at tage […]

I kærlighedens vold af Judith Lennox

af mariemaried. 29. november 2006
Denne engelske roman er både en samtids og en historisk roman. Vi starter i samtiden, hvor den unge Rebecca Bennett netop er blevet svigtet i kærligheden. For at arbejde sig ud af sorgerne tager hun mod tilbudet om at skrive en biografi om den berømte Dame Tilda Franklin. Hun er i offentligheden kendt for sin […]

Alle mine søstre af Judith Lennox

af Jette S. F. Holstd. 31. december 2005
De fire søstre Iris, Marianne, Eva og Clemmency vokser op i starten af det 20. århundrede. Deres far og farfar har ved flid og dygtighed skabt en formue, som har ført dem op i de højere sociale lag, og forventningerne til pigerne er derfor, at de gifter sig godt og bliver smukke hustruer. Men sådan […]

Navnet på ruden af Judith Lennox

af Sonjad. 17. april 2005
Denne roman er en typisk kvinderoman. Der er masser af kærlighed, intriger og spænding. I bogen hører vi om to familier, som bor på den engelske sydkyst. Den ene familie har to sønner, Jack og Will, der begge er forelsket i Julie, som bor sammen med sin noget reserverede bror Marius og deres mor. Deres […]