NYESTE
Født:
1970, USA
Fotograf:
Greg Yaitane

Jonathan Tropper

Født i Riverdale, New York, USA og bor nu i Westchester, New York, USA.

Er medforfatter på tv-serien ‘Banshee’

Bibliografi

2001  Plan B*

2005  Joes bog

2006  Everything Changes*

2008  How to Talk to a Widower*

2010  Syv satans lange dage

2012  One Last Thing Before I Go*

 

Joes bog af Jonathan Tropper

af Jette S. F. Holstd. 4. februar 2017
Joe Goffman forlod sin fødeby Bush Falls for 17 år siden uden at se sig tilbage. Efterfølgende skrev han en satirisk og ret udleverende roman om byen, hvor han ikke lagde fingrene imellem i sin beskrivelse af indbyggerne. Meget til Joes overraskelse bliver bogen en kæmpesucces, som endda filmatiseres med selveste Leonardo DiCaprio i hovedrollen. […]

Syv satans lange dage af Jonathan Tropper

af Vibeke Holm Andersend. 18. juli 2016
”Far er død”, siger Wendy henkastet, som om det er sket før, som om det sker dagligt.” Inden han døde, bad han familien sidde shiva – i 7 dage skal de sidde og tage imod besøgende, der kommer for at kondolere. Hvis man nu tror, at det er en sørgmodig fortælling om en familie i […]

Syv satans lange dage af Jonathan Tropper

af Christian Møgeltoftd. 5. august 2014
Hvis Jerry Seinfeld engang skulle medvirke i en spillefilm, han ikke selv havde skrevet, ville “Syv satans lange dage” være det oplagte manus. Amerikansk-jødisk humor, når den er allermest veloplagt. Kors, hvor er det en skæg bog. Mort Foxmann var ikke det fjerneste religiøs, men alligevel bestemte han på sit dødsleje, at familien skal sidde […]

Syv satans lange dage af Jonathan Tropper

af Christina Andersend. 30. marts 2014
Inden Judd Foxmanns far dør efter nogle års kamp mod kræft, forlanger han at familien sidder shiva efter hans død. At sidde shiva er en jødisk tradition hvor den nærmeste familie i syv dage sidder sammen i huset og taler med hinanden og om afdøde og modtager et voldsomt antal kondolencebesøg. For Judd Foxmann virker […]