NYESTE
Født:
1969, England

Jojo Moyes

Opvokset i London, England. Bor i Essex.

Arbejdede som journalist frem til 2002, hvor hun blev fuldtidsforfatter.

Bibliografi

2002  Sheltering Rain*
2003  Foreign Fruit*
2004  The Peacock Emporium*
2005  Brudeskibet
2007  Hvalernes sang

2009  Det store spring
2010  Det sidste brev fra din elsker
2012  Hende du forlod
2012  Honeymoon i Paris (kortroman)

2012  Mig før dig
2014  En plus en

2015  Efter dig

2019  Ræk mig stjernerne

*) Ikke udgivet på dansk

 

Ræk mig stjernerne af Jojo Moyes

af Line Holm Andersend. 17. september 2020
Da Alice giftede sig med den smukke amerikaner Bennet, troede hun at hendes liv ville blive et eventyr. Om ikke andet måtte alt være bedre end det kedelige liv i England. Selve rejsen til Amerika viser sig dog umiddelbart at være den mest spændende del, for livet i en lille amerikansk flække i Kentucky viser […]

Det store spring af Jojo Moyes

af mariemaried. 27. oktober 2016
14 årige Sarah bor alene med sin morfar i et lettere belastet kvarter i London. Sarah er opvokset hos sine bedsteforældre, men hendes mormor døde for nogle år siden, så nu klarer Sarah og morfar Henri sig alene. De har en fælles passion, hesten Boo som de nu har trænet i et par år. Henri […]

Efter dig af Jojo Moyes

af tanjasend. 14. marts 2016
Der er nu gået 18 måneder siden Will valgte at begå assisteret selvmord, men for Louisa er sorgen stadig massiv. Hun kæmper for at komme videre og for at finde en ny mening med livet. Dagene tilbringer hun med at arbejde som servitrice i en trist irsk pub i lufthavnen. Nætterne tilbringer hun alene i […]

Efter dig af Jojo Moyes

af mariemaried. 14. oktober 2015
Jojo Moyes gennembrudsroman “Mig før dig” var virkelig en bog, der rørte mange læsere, også mig. At der skulle komme en opfølger til denne er jo næsten utroligt, men sandt er det, og forventningerne kan kun være skyhøje. Louisa har efter et stykke tid i udlandet købt sig en lejlighed i London. Hun prøver at […]

Brudeskibet af Jojo Moyes

af Saspigend. 23. august 2015
Bagsidetekst: Året er 1946. Anden verdenskriger forbi, og overalt på jorden krydser unger kvinder oceanerne for at slutte sig til de mænd, de efter kun få ugers bekendtskab sig med under krigen. I Sydney går over seks hunderede krigsbrude om bord på hangarskibet Victoria for at sejle til et nyt liv i England, hvor deres […]

Hende du forlod af Jojo Moyes

af guggid. 5. juli 2015
Dette er en gribende fortælling som spinder skæbner sammen omkring et maleri “Hende du forlod”. Det blev angiveligt stjålet i Frankrig af den tyske besættelsesmagt under 1. verdenskrig, og historien udspiller sig med skift mellem, hvad der skete dengang i 1916 og i nutidens 2006, hvor de retmæssige ejere gør krav på maleriet. Jeg følte […]